Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023

Met de lancering van het Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023 door de Belgische kampioen en kledingsponsor Macron is de collectie Club Brugge voetbalshirts compleet. Eerder presenteerden de club en het Italiaanse sportmerk namelijk al het thuisshirt en uitshirt. Het 3e voetbalshirt wordt door het team van trainer Carl Hoefkens vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa en de Belgische beker. Bovendien wordt het tenue gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League. Macron is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van de voetbalclub.

Zwart/lichtblauw Club Brugge uitshirt 2022-2023

Het Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar volledig zwart met lichtblauwe accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van de Belgische kampioen en het 3e voetbalshirt van het seizoen 2019-2020, alsook het heritage voetbalshirt van vorig seizoen. Deze kleuren zijn bovendien verwerkt in de nieuwe trainingscollectie van de club. De lichtblauwe details komen terug in alle logo's op het tenue. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor Macron en de linkerborst bevat het logo van Club Brugge. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: lichtblauw/zwart. Ook de logo's van Unibet (midden), BLOX (rechtermouw) en Candriam (achterkant) zijn lichtblauw. In de nek op de achterzijde van het tenue is het motto van de club geborduurd: NO SWEAT NO GLORY. Op de zijkanten van het tenue is het oprichtingsjaar verwerkt: 1891. Het Club Brugge 3e tenue wordt compleet gemaakt door een volledig zwart voetbalbroekje.Dit broekje bevat aan de zijkanten het logo van Macron in het lichtblauw en ook het logo van Club Brugge is lichtblauw. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Club Brugge tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Macron Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Boyata, Lang, Jutgla, Vanaken, Larin, Meijer, Hendry, Skov Olsen, Buchanan en nog meer spelers.

Club Brugge 3e voetbalshirt bestellen

Het zwarte Macron Club Brugge uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95. In deze winkels vind je ook andere Club Brugge merchandising en kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Club Brugge uitshirt in de officiële MACRON SHOP!

of deze webshop

 

Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023

Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023

Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023 detail