Club Brugge thuisshirt 2022-2023

Club Brugge en kledingsponsor Macron Sportswear hebben vandaag het nieuwe Club Brugge thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto ''Two Colours, One Familie.'' In dit tenue speelt de kampioen van België de Jupiler Pro League, beker en Europese thuiswedstrijden in het Jan Breydel Stadium gedurende het seizoen 2022-2023. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Club Brugge voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2017 de kledingsponsor van de Belgische voetbalclub en lanceerde eerdere al het Club Brugge uitshirt 2022-2023.

Club Brugge thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Club Brugge thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het legendarische Club Brugge voetbalshirt van 1992-1993. Dit betreft het voetbalshirt waarin Club Brugge als eerste Belgische club ooit Champions League speelde. In de poulefase van het toernooi speelde Club Brugge tegen CSKA Moskou, Olympique Marseille en Glasgow Rangers. In de Belgische competitie eindigde de club als zesde. Bij Club Brugge speelden in deze periode spelers als Gert Verheijen, Foeke Booy, Daniel Amokachi, Lorenzo Staelens, Vital Borkelmans en Franky van der Elst. In het seizoen 1991-1992 vierde Club Brugge ook het 100 jarig bestaan. Het nieuwe Club Brugge thuisshirt bevat de iconische blauwe en zwarte verticale banen. De mouwen zijn ook blauw met aan de onderkant een zwarte band met daarin twee subtiele blauwe lijnen. Dit design komt ook terug in de kraag van het voetbalshirt. Bovendien bevat het Club Brugge voetbalshirt dit seizoen een y-hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de Belgische voetbalclub. Hoofdsponsor Unibet versiert het midden van het tenue en op de achterzijde staat het logo van Candriam. Het voetbalshirt bevat ook dit jaar weer verschillende details. In de nek op de achterzijde van het tenue is het motto van de club geborduurd: ''NO SWEAT NO GLORY''. De binnenkant van de hals ebvat een label in de clubkleuren van de Belgische kampioen. In dit label is ook het logo verwerkt. Op de onderkant van de achterkant van het tenue prijkt het oprichtingsjaar van Club Brugge: 1891. Het Club Brugge thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe driehoek, waarin het logo van Macron staat. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant twee zwarte strepen.

Zoals alle tenues van Macron zijn ook de Club Brugge voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Club Brugge thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vormer, Jutgla, Buchanan, Lang, de Ketelaere, Hendry, Vanaken, Nusa, Odoi en nog meer spelers.

Club Brugge thuisshirt bestellen

Het Macron Club Brugge thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95. In deze winkels vind je ook andere Club Brugge merchandising en kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Club Brugge uitshirt in de officiële MACRON SHOP!

of deze webshop

Club Brugge thuisshirt 2022-2023

Club Brugge thuisshirt 2022-2023