Club Brugge thuisshirt 2021-2022

Club Brugge en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe Club Brugge thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Philippe Clement de Jupiler League Pro, beker en Champions League thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion in 2021-2022. Macron is ook dit jaar weer de producent van de Club Brugge tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2017.

Club Brugge thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Club Brugge thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar een traditioneel design met gouden details, verwijzend naar de prijzen die de Belgische topclub de afgelopen jaren gewonnen heeft. Het tenue bevat dit jaar brede zwarte en blauwe verticale banen. De voorkant van het tenue bevat drie verticale blauwe banen en twee zwarte banen. De zijkanten van het tenue zijn zwart en hetzelfde geldt voor de mouwen en de hals. Dit is een combinatie van een rechte hals met opstaande kraag. De kraag bevat een subtiele gouden lijn, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. Goud is ook gebruikt voor de kleur van het Macron Hero logo op de rechterborst en de mouwen. Het logo van de club prijkt op de linkerborst en hieromheen bevindt zich opnieuw een watermerk van het oprichtingsjaar van de club: 1891. Boven het logo staat een ster, welke verwijst naar de 17 landskampioenschappen. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor UNIBET en de achterkant van het tenue bevat het logo Candriam. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de leus van de club: No sweat, No glory. Het Club Brugge thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden details.

Alle tenues van Macron bevatten dit jaar de mPerformance technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lang, Dost, Vormer, Dirar, De Ketelaere, Mbamba en nog meer spelers of check het Club Brugge uitshirt 2021-2022. 

Club Brugge voetbalshirt bestellen

Het Macron Club Brugge thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de club. Vanaf juli kun je de voetbalshirts ook bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de voetbalshirts is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of de Macron SHOP!

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)

Club Brugge thuisshirt 2021-2022