Club Brugge voetbalshirts 2020-2021

Club Brugge heeft vandaag de nieuwe Club Brugge voetbalshirts 2020-2021 in samenwerking met kledingsponsor Macron gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Jupiler Pro League, beker- en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021. Macron is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de aankleding van ''Blauw-Zwart.'' Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2017 en het contract duurt nog tot in ieder geval tot het seizoen 2023-2024.

Club Brugge thuisshirt 2020-2021

Het Club Brugge thuisshirt 2020-2021 heeft het traditionele design. De body van het tenue bevat drie verticale zwarte banen en vier verticale blauwe banen. De blauwe banen zijn dit seizoen uitgerust met diagonale strepen. De mouwen van het Club Brugge thuisshirt zijn zwart met aan de onderkant een blauwe band. Verder is het thuistenue van de Belgische club uitgerust met een y-hals in het blauw. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor Macron en de linkerborst is voorzien van het clubembleem. De ster boven het logo verwijst naar de meer dan 10 (16) kampioenschappen van de club en onder het logo staat het oprichtingsjaar: 1891. Op het midden van de tenues staat sponsor Unibet. De online gokspecialist is sinds de zomer van 2019 de hoofdsponsor van de club die haar thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion speelt. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: ''No sweat, no glory.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Club Brugge uitshirt 2020-2021

Het Club Brugge uitshirt 2020-2021 iis dit jaar een combinatie van zilver en wit. Het tenue bevat namelijk een design van brede, zilveren en witte diagonale banen over de body en de mouwen. Ook de clubkleuren van de voetbalclub komen terug in het uitshirt. De toelopende V-hals is blauw/zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron en UNIBET staan op het Club Brugge uitshirt in het zwart en op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals het clubembleem. De achterkant van het uitshirt is ook uitgerust met de leus van de club. Het Club Brugge uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een dunne blauw/zwarte band. De kousen van het uittenue zijn wit met aan de bovenkant ook een zwarte en blauwe band.

Alle tenues van Macron zijn dit seizoen weer voorzien van de mPerformance technologie, welke zorgt voor een betere verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club Brugge tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vormer, Kossounou, Dennis, Tau, Diagne, Diatta, Vanaken en nog meer spelers.

Club Brugge voetbalshirt bestellen

De nieuwe Club Brugge tenues 2020-2021 kun je vanaf nu pre-orderen in de officiële clubshop van de club. Vanaf juli kun je de voetbalshirts ook bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de voetbalshirts is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)

Club Brugge thuistenue 2020-2021

Club Brugge keepersshirt 2020-2021