Club Brugge voetbalshirts 2019-2020

Club Brugge heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Macron. In deze nieuwe tenues speelt Club de wedstrijden in de Belgische Pro League, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues. Het merk uit Bologna is sinds 2017 kledingsponsor van de Belgische club en vorige week werd het contract nog verlengd tot 2024.

Club Brugge thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Club Brugge thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de drie verticale vlakken over het shirt. Deze vlakken staan symbool voor het stamnummer van de club: 3. De voorkant van het tenue bevat twee zwarte banen met daartussen een blauwe band. Verder is het nieuwe Brugge tenue uitgerust met een ronde hals in het zwart. De hals bevat bovendien een kleine opstaande kraag. Een speciaal detail bevindt zich ter hoogte van het logo van de club. Hier is ook een watermerk verwerkt van de leus van de club: ONE CLUB. ONLY PASSION. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en op het midden van de tenues staat vanaf dit jaar UNIBET als hoofdsponsor. In de kraag van het shirt staat een andere leus: ''No Sweat. No Glory.'' Het nieuwe thuistenue van Club Brugge wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met blauwe accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Club Brugge uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Club Brugge uitshirt voor 2019-2020 is overwegend brodeaux rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van driehoeken. De driehoeken zijn uitgerust met flitsende strepen en zijn ook weer een verwijzing naar het stamnummer van de club. De driehoeken zijn deels blauw en dat is weer een verwijzing naar de clubkleuren van Brugge. De blauwe accenten zijn ook weer te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en de kleine V-hals. De logo's van Macron, de club en UNIBET staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de leus aan de binnenkant van de kraag. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode kousen. De kousen bevatten ook nog een blauwe band met daarin de initialen van de club: FCB.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club Brugge voetbalshirts voor 2019-2020, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vormer, Diatta, Vanaken, Rezaei, Nakamba, Amrabat, Groeneveld en andere sterspelers. Check ook het deze week gepresenteerde 3e shirt van Club Brugge. 

Club Brugge voetbalshirts kopen

De nieuwe Club Brugge tenues voor 2019-2020 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze webshops is het ook mogelijk om voetbalshirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Club Brugge. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)