19 juli 2017

Club America uitshirt 2017-2018

Een week na de lancering van het nieuwe thuisshirt is het nieuwe uitshirt van de Mexicaanse club Club America officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club uit Mexicostad. In dit nieuwe shirt speelt Club America de uitwedstrijden in de Mexicaanse Primera Division gedurende 2017-2018. Evenals het nieuwe thuisshirt van de club heeft het uitshirt een uniek design. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speetl in het Aztekenstadion.

Club America uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Club America heeft een echt jaren '90 design. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het design van flitsende ruiten over de bovenkant van de mouwen. Deze ruiten zijn in stijl van de clubkleuren: blauw, geel en rood. Dit design loopt ook over naar de bovenkant van de achterkant van het nieuwe shirt. Verder is het nieuwe uitshirt uitgerust met een v-hals en bevat de achterkant van de hals een rode en gele band. Op de rechter borst van het shirt prijkt de swoosh van Nike in het blauw en het logo van de in 1916 opgerichte club versiert de linker borst. HUAWEI staat als shirtsponsor op het midden van het shirt en subsponsor TOTAL versiert de linker mouw. De zijkanten van het nieuwe uitshirt van Club America zijn uitgerust met een blauwe strip. Deze strip zorgt voor ventilatie en rekt uit wanneer de spelers in beweging zijn. Een uniek detail is nog te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hier bevindt zich een afbeelding van een adelaar, verwijzend naar de bijnaam van de Mexicaanse club. Op de achterkant prijkt subsponsor CORONA.

Het nieuwe Club America uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen zijn navy blauw en bevatten een gele swoosh van Nike en de initialen van de club. Zoals alle Nike tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Club America voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club America uitshirt voor 2017-2018 kan je nu  kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,-. Dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Scoor het nieuwe Club America shirt in  DEZE SHOP! (inclusief officiële bedrukking)

of deze online STORE

of DEZE WINKEL!