15 juli 2017

Club America thuisshirt 2017-2018

Unieke voetbalshirts zijn altijd welkom. Ook vandaag is er weer zo'n uniek voetbalshirt gepresenteerd. Dit keer is Nike verantwoordelijk voor het design. Het Amerikaanse sportmerk lanceerde vandaag namelijk het nieuwe Club America thuisshirt voor 2017-2018. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Club America de wedstrijden in de Mexicaanse competitie, in 2017 de Apertura en in 2018 de Clausura. Het nieuwe shirt van Club America is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1995. Destijds had het shirt eenzelfde uniek design. Check hieronder de details.

Club America thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Club America thuisshirt voor 2017-2018 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Mexicaanse club. Het shirt is aan de bovenkant navy blauw en aan de onderkant geel. Deze twee delen worden gescheiden door een speciale graphic print van ruiten. De bovenste rij met ruiten is blauw. Daaronder bevindt zich een rij met rode ruiten en daaronder weer een rij met navy blauwe ruiten. Deze banen met ruiten lopen in een v- over het midden van het voetbalshirt. De zijkanten van het shirt bevatten een blauwe strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Daarnaast bevat het shirt een kleine gele v-hals met aan de achterkant van de hals een rode en gele band. De binnenkant van de kraag bevat nog een detail. Hierin is een afbeelding van een adelaar verwerkt. De bijnaam van de club is ''Águilas.''De swoosh van Nike prijkt bovendien in het geel op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club. Huawei staat als hoofdsponsor op het midden van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een rode strip. De kousen zijn geel en bevatten de swoosh in het blauw en de initialen van de club in het blauw: CA.

Zoals alle tenues van Nike zijn deze tenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe uitshirt. 

Club America voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club America thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf mid juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,-. Dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Scoor het nieuwe Club America shirt in  DEZE SHOP! (inclusief officiële bedrukking)

of deze online STORE

of DEZE WINKEL!