10 november 2017

België presentatiepak 2018-2019

Het nieuwe presentatiepak van de Rode Duivels is inmiddels ook officieel gelanceerd door de KBVB en adidas. Dit is het pak welke de sterren van het Belgische voetbalelftal dragen in de voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende 2018-2019. Het presentatiepak is het trainingspak dat door de spelers wordt gedragen wanneer zij naar de wedstrijden van het elftal reizen of tijdens het verblijf in het hotel. Bovendien wordt dit pak door een deel van de technische en medische staf gedragen tijdens de wedstrijden of wordt de pers in dit pak te woord gestaan. Wil je alle ins en outs weten over dit nieuwe trainingspak van de Rode Duivels? Check hieronder alle details!

Rode Duivels trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe presentatiepak van België is dit seizoen geheel zwart. Dit geldt zowel voor het trainingsjack als de broek. Het jack is geheel zwart, met uitzondering van de drie strepen van adidas, welke zich op de schouders en mouwen bevinden. Deze zijn namelijk in stijl van de andere kleuren van de Belgische vlag. Hier bevinden zich twee gele strepen en in het midden een rode streep. Verder bevat het jack een klassieke baseball kraag. De onderkant van de mouwen bevat een geribbelde bies en ook de onderkant van het jack is uitgerust met een band met ribbels. Hierdoor valt het jack strak om het lichaam. Daarnaast is het trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en prijken de logo's van de Koninklijke voetbalbond (KBVB) en adidas op de borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van België en heeft met de voetbalbond nog een contract tot en met het EK van 2020.

Het nieuwe trainingspak van het Belgische elftal wordt compleet gemaakt door een geheel zwarte trainingsbroek, welke een getailleerde pasvorm heeft. Deze getailleerde pasvorm komt vooral terug ter hoogte van de kuiten en enkels en wordt ook wel een toelopende fit genoemd. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband met koord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Aan de achterkant van de pijpen bevinden zich meshvlakken, welke de optimale ventilatie bieden. Verder is de broek ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en staan ook weer de logo's van de KBVB en adidas op de trainingsbroek. Alle trainingskleding van het nationale elftal is uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Dit is het perfecte pak om casual te dragen, maar ook om in te trainen! De Rode Duivels trainen echter niet in dit nieuwe pak. Daarvoor hebben de KBVB en adidas een speciaal trainingspak met top gelanceerd. Check bovendien het nieuwe thuisshirt, waarin het land speelt tijdens het WK!

België trainingspak bestellen

Het nieuwe België presentatiepak voor 2018-2019 kan je per direct bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Het jack en de broek kan je los van elkaar kopen. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor kinderen € 59,95. De broek voor volwassenen is € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Wil je andere producten van de Rode Duivels bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe België pak exclusief in deze SHOP!

of deze winkel!