Belgie trainingspak 2022-20223

Vandaag lanceerden de Belgische voetbalbond en adidas ook de nieuwe België trainingslijn 2022-2023. De trainingscollectie van de ''Rode Duivels'' bevat ook weer een gloednieuw trainingspak. Dit trainingspak wordt door het team van bondscoach Martinez gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 thuiswedstrijden (als dat al nodig is in de hitte van Qatar) en de overige interlands in de periode 2022-2023. Het België trainingspak bestaat weer uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas TIRO 23 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken dit seizoen.

België training sweater 2022-2023

Het adidas België trainingspak 2022-2023 is volledig zwart met rode accenten. De training sweater is ook zwart en bevat aan de onderkant van de mouwen de drie adidas trademark strepen in het rood. Ook de logo's van adidas en de Belgische voetbalbond op de borst zijn rood. Het logo van adidas betreft het nieuwe 3Bar logo. Dit logo bestaat alleen nog maar uit de drie diagonale blokken. Het woordmerk is uit het logo verdwenen. Het logo van de KBVB op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: zwart/rood. De België training sweater 2022-2023 heeft verder de bekende functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals, welke een rits tot de borst bevat. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterzijde van de België training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

België trainingsbroek 2022-2023

De België trainingsbroek 2022-2023 heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO 22 template. De trainingsbroek is volledig zwart en bevat ook aan de onderkant van de pijpen rode adidas strepen. De logo's van de voetbalbond en adidas op de trainingsbroek zijn ook rood. De trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. Hierdoor kun je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit doen.

  • De trainingsbroek heeft twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • Het gehele België trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het België/ Rode Duivels trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Hazard, Lukaku, De Bruyne, Batshuayi, Mertens, Witsel, Alderweireld, Doku, De Ketelaere, Tielemans, Vertonghen en nog meer spelers en check ook het nieuwe België WK 2022 voetbalshirt

België trainingspak bestellen

Het België trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) en volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen is de training sweater € 64,95 en voor volwassenen € 74,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 54,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog meer andere België trainingskleding!

Bestel het België trainingspak direct in deze fanshop! 

of deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP

België training sweater 2022-2023

België trainingsbroek 2022-2023