Rode Duivels trainingspak 2018-2019

Adidas heeft een nieuw concept ontwikkeld voor het nieuwe trainingspak van België, een sweater met V-hals. Dit trainingspak wordt door de Rode Duivels gedragen tijdens de voorbereiding op het WK 2018 in Rusland. België heeft zich met gemak geplaatst voor het WK in Rusland met 9 overwinningen, 1 gelijk spel en 0 verlies partijen. België heeft momenteel de goude lichting wat betreft spelers voor het nationale elftal. Denk daarbij aan spelers zoals Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Vincent Kompany, Fellaini, Courtois, Vertongen, Yannick Carrasco, Dries Mertens en Romelu Lukaku. Stuk voor stuk wereldsterren en topspelers. Allemaal zullen ze de trainingen vervullen in dit strakke, stijlvolle trainingspak!

Trainingspak Rode Duivels 2018-2019

Na de aanstelling van Roberto Martínez op 3 augustus 2016 verloor België met 2-0 van Spanje. Met Thierry Henry als assistent-coach wisten de Rode Duivels zich te herpakken en de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus met 0-3 te winnen. De wedstrijd daarop werd met ruime cijfers gewonnen van Bosnië-Herzegovina, 4-0. Na deze wedstrijd kwamen de Belgen op bezoek bij Gibraltar. Deze wedstrijd werd met 0-6 ruim gewonnen. Wedstrijden daarna werden ruim en goed gewonnen door de Duivels, waardoor ze zich gemakkelijk plaatsten voor het WK in Rusland. Twee speeldagen voor het einde van de kwalificatiereeks kwalificeerde het Belgische nationale team zich namelijk al voor het WK, iets waar Nederland alleen nog maar van kan dromen…

Zelfs de spelers van de beste elftallen moeten aan elkaar wennen en op elkaar in spelen. Voorbereidingen op de wedstrijd en trainingen zijn hierbij een essentieel punt om goed samenspel te kunnen ontwikkelen. De spelers van het nationale team van België zullen het niet koud krijgen in dit nieuwe zwarte trainingspak van adidas. De trainingssweater heeft een klassieke en stijlvolle look gekregen door de zwarte kleur die adidas heeft gebruikt. Ook de V-hals maakt de sweater klassiek en stijlvol. De drie adidas strepen lopen over de mouwen in de kleurencombinatie geel/rood/geel. Het adidas logo op de rechterborst is in het geel, net als de badge van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. De sweater heeft een windbestendige overlay aan de voorkant en duimgaten in de boorden voor extra bedekking. Verder valt het trainingspak slim fit, wat betekend dat het trainingspak nauw rond je lijf en armen valt.

De trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de sweater en bevat ook dezelfde drie adidas strepen aan beide zijkanten van de broek. Ook de badge van de Koninklijke Belgische Voetbalbond en het adidas logo zijn geweven aan de bovenkant van de broekspijpen. Het gehele trainingspak is uitgerust met de Climalite technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je zweet wordt afgevoerd om je in alle omstandigheden droog te houden. Schitter net als Lukaku, De Bruyne, Kompany, Fellaini, Hazard, Carrasco of andere Belgische sterren in dit officiële Adidas trainingspak! 

Trainingspak Rode Duivels 2018-2019 kopen

Koop het officiële België trainingspak voor kinderen en volwassenen in deze SHOP of deze officiële adidas SHOP! Dit pak kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak dat de spelers van de Rode Duivels dragen tijdens de trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019.