Bedrukking Frankrijk voetbalshirts 2020-2021

De spelers van het Franse nationale voetbalelftal dragen tijdens Euro 2020 en de andere interlands een nieuwe bedrukking op de Frankrijk voetbalshirts. Niet alleen de tenues krijgen om de twee jaar een update, ook de namen en nummers op de achterkant van de voetbalshirts ondervinden een metamorfose. Dat is dit jaar niet anders. Zowel voor het nieuwe thuisshirt als voor het nieuwe uitshirt heeft de voetbalbond een geheel nieuwe bedrukking ontwikkeld.

Lettertype, stijl en kleur Frankrijk voetbalshirt 2020-2021

De officiële Frankrijk bedrukking 2020-2022 heeft een vrij klassieke look. Dit heeft niets te maken het design van het nieuwe Frankrijk thuisshirt. Waar het voetbalshirt is geïnspireerd door het tenue van 1998, vindt de bedrukking haar oorsprong in een nog eerdere periode. Het lettertype is namelijk geïnspireerd door een typografie, die men gevonden heeft in een instituut voor boekgeschiedenis in Lyon. De rugnummers op het Frankrijk thuisshirt zijn geheel wit en bevatten door het midden een transparante lijn. Bovendien is de bedrukking uitgerust met een subtiel patroon van zeshoeken, geïnspireerd door de de vorm van het land Frankrijk. De onderzijde van de rugnummers op de Frankrijk tenues bevatten het logo van de FFF). De letters van de namen van de spelers hebben hetzelfde lettertype als de rugnummers. De namen van de spelers staan boven het rugnummer op het midden van de bovenzijde van de rug. In de namen van de spelers zijn niet de all-over hexagon print en het FFF logo verwerkt. De UEFA en de FIFA verplichten de nationale elftallen met een borstnummer op het tenue te spelen. De borstnummers staan op de tenues van de spelers van Les Bleus op het midden van de borst, tussen het logo van de voetbalbond en Nike. Het borstnummer is geheel wit en heeft dezelfde stijl als het rugnummer. Het rugnummer bevat ook niet de hexagon print en het logo van de voetbalbond.

Het Frankrijk uitshirt 2020-2021 is geheel wit en omdat de namen en nummers op het tenue op moeten vallen, hebben deze een contrasterende kleur, namelijk blauw. De stijl van de namen en nummers op de achterkant van het uittenue zijn hetzelfde als die op het thuisshirt en staan bovendien op dezelfde plek als op het thuistenue.

Badge op Frankrijk voetbalshirts

De spelers van Frankrijk dragen iedere wedstrijd een andere badge op het tenue. Tijdens het EK dragen de spelers de officiële Euro 2020 op de rechtermouw, tijdens de WK kwalificatiewedstrijden de FIFA World Cup Qualifiers badge en tijdens de Nations League wedstrijden de officiële Nations League badge. Op de borst van het tenue draagt Les Bleus een gouden FIFA World Cup winners badge ter ere van het winnen van het WK van 2018. Deze badge mag Les Bleus tot en met het WK van 2022 in Qatar op de borst van het voetbalshirt dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Frankrijk bedrukking voor de voetbalshirts van 2020-2021, welke gedragen worden door spelers als Mbappé, Griezmann, Giroud, Pogba, Kanté, Martial en nog meer spelers.

Frankrijk voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Je kunt vanaf nu het Frankrijk voetbalshirt met bedrukking bestellen in de onderstaande winkels. Je kunt daarbij kiezen om het tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterren van Les Bleus. Voor beide opties wordt de officiële bedrukking gebruikt. De meerprijs van het bedrukken van het tenue is tussen de € 15,- en € 20,-. Deze prijs komt bovenop de prijs voor de reguliere tenues. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen € 69,95.

Bestel je Frankrijk voetbalshirt met bedrukking altijd in de NIKE SHOP!  

of deze Frankrijk fanshop! (inclusief goedkope t-shirts)

Frankrijk bedrukking 2020-2021

Frankrijk bedrukking 2020-2021