Dit is het Frankrijk Euro 2024 trainingspak

Het nieuwe Frankrijk Euro 2024 trainingspak is vandaag via verschillende kanalen uitgelekt! Dit trainingspak wordt door het Franse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2024 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2024-2025. Het Frankrijk trainingspak heeft, zoals alle trainingspakken van Nike, het nieuwe Nike Strike template en bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

Frankrijk training sweater 2024-2025

Het Nike Frankrijk trainingspak 2024 heeft dezelfde kleur als het Frankrijk voetbalshirt. De training sweater is navy blauw en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe golf op de schouders. De golf op de schouders is kenmerkend voor het nieuwe Nike Strike template, het standaard template van het Amerikaanse sportmerk dit seizoen. Een ander kenmerk van het template zijn de inzetstukken op de mouwen en ter hoogte van de oksels. De swoosh van Nike op de rechterborst is ook lichtblauw en de linkerborst betreft het retro logo van de Franse voetbalbond. Dit is dezelfde badge als op het Frankrijk EK 2024 thuisshirt. De twee sterren boven het logo van de Fédération Française de Football (FFF) verwijzen naar de gewonnen WK’s van 1998 en 2018. Ook dit jaar bevat de training sweater een semi-hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je deze rits naar boven doet, kun je deze verstoppen onder een speciaal vlak. De mouwen hebben aan de onderkant weer duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De training sweater bestaat uit een combinatie van polyester (91% polyester) en elastaan (9%). Kenmerkend aan dit materiaal is dat het elastisch is en dat het dus naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de sweater is iets langer, voor extra bescherming.

Frankrijk trainingsbroek 2024-2025

Het Frankrijk EK 2024 trainingspak wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. De trainingsbroek heeft ook de kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de broek is namelijk uitgerust met een lichtblauwe golf. Ook de trainingsbroek bevat de logo’s van Nike en de FFF aan de bovenkant. Verder heeft de Frankrijk trainingsbroek 2024-2025 weer dezelfde kenmerken als het Nike Strike template.

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan. Dit betreft een elastisch materiaal dat naadloos aansluit op je benen
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Elastische Nike FlyVent tailleband met trekkoord aan de bovenkant, waarmee je de pasvorm naar wens aan kunt passen.
  • Tapered fit; de trainingsbroek valt strak om de kuiten en enkels.
  • Zakken met ritsen aan zijkanten om spullen in op te bergen.
  • Enkelritsen aan onderkant, zodat je de trainingsbroek makkelijk over sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

De spelers van het Franse voetbalelftal dragen het zogenaamde Nike Dri Fit ADV trainingspak. Dit trainingspak bevat extra ventilatiezones, heeft een iets andere structuur en valt meer getailleerd.

Frankrijk trainingspak bestellen

Het Nike Frankrijk trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 59,95. Dit zijn ook de prijzen van de trainingsbroeken. Het Dri Fit ADV trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen en is duurder!

Dit is het Frankrijk Euro 2024 trainingspak
Dit is het Frankrijk Euro 2024 trainingspak