Frankrijk EK 2024 trainingsjack in stijl thuisshirt en vlag!

Wanneer de spelers van het Franse voetbalelftal uit volle borst het Franse volkslied, de Marseillaise, meezingen, dragen zij een heerlijk trainingsjack met een ware retro look. Het Frankrijk EK 2024 anthem trainingsjack is dan ook in stijl van de kleuren van het Frankrijk thuisshirt! Dit trainingsjack wordt door het team van bondscoach Deschamps niet alleen gedragen tijdens de voorbereiding op de Euro 2024 wedstrijden, maar ook in de voorbereiding op de andere interlands de komende twee jaar!

Het Nike Frankrijk anthem trainingsjack straalt de pure trots (of chauvinisme) van het land uit! Het trainingsjack heeft de heldere kleur blauw van het thuisshirt, geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '60 en '70. Bovendien wordt het jack geaccentueerd door de Franse driekleur. De kraag van het trainingsjack van ''Les Bleus'' bevat namelijk een blauwe, witte en rode band en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de Franse voetbalbond op de linkerborst heeft een retro look. Dit betreft namelijk niet het moderne logo, maar een embleem dat geïnspireerd is door het logo op de tenues in de jaren '70 en '80. Opvallend is wel dat dit logo niet, net als op het voetbalshirt, een oversized logo betreft. Wat wel oversized is, is de pasvorm van het jack. Dit past weer in het modebeeld van nu! Het materiaal van het Frankrijk trainingsjack betreft een knit polyester, zoals we dat kennen van de presentatiepakken. Deze stof heeft een wat ruwere structuur, waardoor dit jack meer bedoeld is om op straat te dragen, dan om in te sporten. Verder heeft het Frankrijk trainingsjack nog wat functionele details. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met zakken, terwijl de geribte boorden aan de onderkant van het jack en de mouwen ervoor zorgen dat het trainingsjack naadloos aansluit op het lichaam. De Nike Dri Fit technologie, die in de stof van het jack verwerkt is, zorgt ook bij trainingsjack voor de afvoer van vocht en voor een beetje ventilatie!

Het Nike Frankrijk anthem trainingsjack 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het trainingsjack € 139,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Check ook de andere trainingskleding van Les Bleus in deze winkels!

Frankrijk EK 2024 trainingsjack in stijl thuisshirt en vlag!
Frankrijk EK 2024 trainingsjack in stijl thuisshirt en vlag!
Frankrijk EK 2024 trainingsjack in stijl thuisshirt en vlag!