29 november 2019

Frankrijk uitshirt 2020-2021 uitgelekt

Het design van het mogelijke, nieuwe Frankrijk EK 2020 uitshirt is via verschillende websites uitgelekt. Als deze informatie klopt, dan spelen Les Bleus in een voetbalshirt met dit ontwerp de EK 2020 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de kwalificatie-en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Dit tenue wordt dus ook gedragen tijdens de interlands om de Nations League. Nike is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Frankrijk tenues. Het Amerikaanse sportmerk heeft deze functie sinds 2011. Het contract met de Franse bond loopt nog tot de zomer van 2026.

Frankrijk uit shirt en tenue Euro 2020

Het design van het nieuwe voetbalshirt van Frankrijk kan afgeleid worden van de voetbal uit de Frankrijk collectie voor Euro 2020. Er is namelijk al een foto van deze bal uitgelekt. Deze fan voetbal is wit met een all-over graphic print van flitsende blauwe strepen over de bal. Dit is waarschijnlijk ook het design van het nieuwe uittenue van Les Bleus. Een graphic designer is zelfs al aan de slag gegaan met hoe het tenue er mogelijk uit gaat zien. Dit is puur en alleen een concept design, wat betekent dat het uiteindelijke tenue van Nike er nog heel anders uit kan gaan zien. Het voetbalshirt bevat dezelfde flitsende print als de uitgelekt voetbal. Verder lijkt het tenue te zijn gebaseerd op het nieuwe Vapor template van Nike. Dit zou betekenen dat het tenue een V-hals zou hebben. Het logo van Nike prijkt in het rood waarschijnlijk op de rechterborst en het logo van de Franse voetbalbond, de Fédération Française de Football (FFF). Boven het logo van de FFF staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee gewonnen WK's van 1998 en 2018. Ongetwijfeld bevat het nieuwe Frankrijk uittenue voor 2020-2021 nog meer details, die bekend zullen worden bij de officiële lancering van het tenue in maart.

Het nieuwe Frankrijk uittenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel blauwe als rode details. Check hieronder in ieder geval een afbeelding van de uitgelekte bal en hoe het nieuwe Frankrijk tenue er mogelijk uit gaat zien. Vanaf maart 2020 wordt dit tenue gedragen door spelers als Mbappé, Griezmann, Pogba, Giroud, Kimpembe, Pavard, Kanté, Dembélé en andere sterspelers.

Frankrijk uitshirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Frankrijk voetbalshirt voor 2020-2021 kun je pas vanaf maart/april 2020 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het Frankrijk tenue is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze shops kun je het Frankrijk tenue tegen die tijd ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Frankrijk voetbalshirt of t-shirt in deze SHOP! 

of de NIKE SHOP!