6 april 2018

Australië en Nike lanceren flitsend WK trainingsshirt 2018-2019

Afgelopen week zijn de shirts van Australië voor het WK officieel gelanceerd. Kledingsponsor Nike en de Australische voetbalbond hebben niet alleen het nieuwe thuis- en uittenue van het land naar buiten gebracht, ook het nieuwe trainingsshirt van het land is gelanceerd. Je wilt altijd indruk maken op je tegenstanders en het eerste punt waar dit kan is tijdens de warming up. Wanneer jij een flitsende pre-match top draagt zijn je tegenstanders al onder de indruk voordat de wedstrijd begonnen is. Het is voor Australië belangrijk dat ze veel indruk maken want van de zomer is de selectie van bondscoach Bert van Marwijk aanwezig op het WK in Rusland. Australië is ingedeeld in poule C. Hierin nemen zij het op tegen Frankrijk, Peru en Denemarken. De tegenstanders van het Oceanische land zijn waarschijnlijk zwaar onder de indruk van dit gave trainingsshirt wat gedragen gaat worden door: Tim Cahill, Mathew Leckie en Trent Sainsbury. Nieuwsgierig naar de nieuwe pre-match top van Australië? Check de details hieronder!

Australië warming-up shirt 2018-2019

Het nieuwe trainingsshirt van Australië ziet er erg flitsend uit. Het lijkt erop dat voor het trainingsshirt hetzelfde template is gekozen als bij het trainingsshirt van Turkije. De pre-match top van Australië is namelijk groen van kleur. Over dit groene shirt loopt een all-over print van gele chevrons. De gele en groene kleur zijn natuurlijk al een lange tijd verbonden aan het land Australië. Het thuisshirt en uitshirt van het land hebben natuurlijk ook vaak deze kleuren. De kleurencombinatie en de all-over print zorgen ervoor dat het shirt een erg flitsend design heeft gekregen. Het shirt ziet er erg snel uit en wij denken dat de spelers van Australië goed opvallen tijdens het WK. Over de mouwen van het shirt loopt een donker groene baan. Deze loopt helemaal door over de gehele mouw. Deze baan begint bij de kraag van het shirt. De kraag van het trainingsshirt van Australië is rond. Op het warming-up shirt van Australië is natuurlijk ook het logo van het Amerikaanse sportmerk Nike te vinden. Deze staat rechts op de borst. De bekende swoosh staat al sinds het jaar 2006 op het shirt van Australië en de verbintenis tussen het merk en de voetbalbond loopt nog lang door. Over de voetbalbond van Australië gesproken, ook dit logo staat natuurlijk op het shirt. Op de linkerkant van de borst wel te verstaan. Het logo van de Football Federation Australia bestaat uit een voetbal in goud (geel) en groen. Deze voetbal schittert en de FFA hoopt dat de spelers van Australië dat van de zomer in Rusland ook gaan doen. Het wordt de 5e keer dat Australië zich deelnemer mag noemen aan het WK voetbal. Alleen in 2006 werd de poulefase overleefd en onder leiding van Bert van Marwijk is het de bedoeling dat komende zomer de tweede keer in de geschiedenis van het land wordt dat Australië door gaat naar de knock-out fase van het WK. De broek die gedragen gaat worden onder het trainingsshirt verschild per wedstrijd. Onder deze pre-match top wordt namelijk dezelfde broek gedragen als van het tenue wat die wedstrijd gedragen wordt. Bij het thuistenue gaat dit op een gele broek met flitsend zigzagpatroon. Bij het uittenue gaat dit om een groene broek met hetzelfde zigzagpatroon. Deze broekjes bevatten aan de zijkant geen naden zodat de spelers zich nog vrijer kunnen bewegen. De kousen van de tenues hebben dezelfde kleur als de broeken. Benieuwd naar het thuistenue en het uittenue van Australië? Check de details hier!

Zoals bij alle shirts van Nike is ook het trainingsshirt van Australië uitgerust met het Nike Dri Fit Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Ook is het trainingsshirt uitgerust met de nieuwe Aeroswift technologie. Het trainingsshirt wordt tot maart 2020 gedragen door de selectie van de huidige bondscoach Bert van Marwijk.

Australië voetbalshirt bestellen.

Het nieuwe uitshirt van Australië verwacht men medio april in de winkel. Het shirt is dan te bestellen voor zowel volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL als voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164, 176. In de onderstaande shops is het ook mogelijk om andere fan-artikelen te bestellen van de Australische ploeg. Hier kun je ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het land bestellen inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Directe Levering gegarandeerd!

Bestel je Australië voetbalshirt in DEZE WINKEL

of in de officiële NIKE SHOP