23 november 2020

Western United voetbalshirts 2020-2021

De Australische voetbalclub Western United heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor Kappa de nieuwe Western United voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Truganina de Australische A-League en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. De club is in 2017 opgericht en speelt sinds afgelopen seizoen op het hoogste niveau van Australië. Wester United Football Club speelt haar thuiswedstrijden in het Kardinia Park. Sinds de oprichting van de club is Kappa de kledingsponsor van de club en ook dit jaar is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de tenues.

Western United thuisshirt 2020-2021

Het Western United thuisshirt 2020-2021 bevat dit jaar brede verticale groene en zwarte banen. De voorkant van het tenue is uitgerust met drie groene en twee zwarte banen. Ook de V-hals en de mouwen hebben deze kleurencombinatie. De mouwen worden daarnaast afgesloten door een zwarte band. Op het midden van de borst en op de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor Kappa. De linkerborst is voorzien van het clublogo en de andere borst bevat het logo van de nationale competitie. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenzijde een groene band. Op zowel de kousen als het broekje staan de logo's van Kappa en de club. Het broekje bevat bovendien het logo van sponsor BUILD.

Western United uitshirt 2020-2021

Het Western United uitshirt 2020-2021 is wit met een diagonaal groen vlak ter hoogte van de rechterborst en de linker onderkant van het tenue. Ook dit voetbalshirt bevat een V-hals in het zwart/groen. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Kappa, de club, de A-League en andere sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Western United wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een groene band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Wester United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Diamanti, Berisha, Burgess, Pasquali, Durante en nog meer spelers.

De Western United voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Australische club. Ben je op zoek naar andere Western United voetbalshirts? Check het dan in deze winkel! 

Western United thuisshirt 2020-2021

Western United uitshirt 2020-2021