25 oktober 2018

Nike lanceert opvallend zwart gouden Western Wanderers 3e shirt voor 2018-2019

De Australische club Western Sydney Wanderers heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike een opvallend nieuw 3e shirt voor 2018-2019 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de club vooral de uitwedstrijden in de Australische A- League en de beker gedurende dit seizoen. Western Sydney Wanderers staat momenteel onder leiding van oud Bayer München speler Markus Babbel en speelt haar thuiswedstrijden in het Parramatta Stadium in Sydney. In 2014 won de club nog de Aziatische Champions League en oud Eredivisie spelers Castelen, Hersi en Ono hebben ook deze club gediend. Genoeg over het profiel van de club! Check hieronder alles over het design van het alternatieve uitshirt van de Australische club.

Het nieuwe Western Sydney Wanderers voetbalshirt heeft vooral een opvallend design door de kleurencombinatie. Het shirt is namelijk een combinatie van zwart en goud. De gouden details komen terug in de swoosh van Nike onder de hals, het logo van de A-League op de rechter borst en het logo van de club op de linker borst. Ook het embleem van JD Sports op het midden van het voetbalshirt is goud, evenals de taping aan de binnenkant van de hals. Deze taping loopt door over de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt. Dit is kenmerkend voor het Nike Vapor template. Een andere kenmerk van dit template is de diagonale hals, die naar het midden recht loopt. Ook bij het tenue van Western Sydney Wanderers ontbreekt deze hals niet. De gouden accenten zijn een verwijzing naar het feit dat het in 2019 vijf jaar geleden is dat de club de Aziatische/AFC Champions League won. Het tenue bevat ook nog witte accenten. Deze komen vooral terug in de logo’s van de subsponsoren, waaronder Mitsubishi Electric en Hyundai. Het nieuwe Western City Wanderers tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden accenten. Zoals alle Nike voetbalshirts zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Bonevacia, Sotirio, Janjetovic, Bridge, Baumjohann, Elrich, Risdon en andere sterspelers. Check hieronder ook een afbeelding van het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe voetbalshirt van Western Sydney Wanderers kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je een ander voetbalshirt van de Australische club bestellen? Koop het dan in deze SHOP of deze online winkel. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!