3 maart 2020

Perth Glory voetbalshirts 2020

De Australische voetbalclub Perth Glory en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Perth niet alleen de wedstrijden in de competitie, maar ook in de Aziatische Champions League. De club en Macron lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

Perth Glory thuisshirt 2020

Het Perth Glory Macron thuisshirt 2020 is dit jaar geheel paars met oranje details. Deze oranje details komen terug in de y-hals en een band aan de zijkanten van de mouwen. Verder is het Perth Glory thuistenue uitgerust met een all-over print van diagonale banen en ruiten, welke kriskras door elkaar heenlopen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst is voorzien van het embleem van Perth Glory. De stad zelf is hoofdsponsor van de club en prijkt op het midden van de voetbalshirts. De linkermouw van het Perth Glory voetbalshirt is uitgerust mt de officiële badge van de Aziatische Champions League. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met oranje accenten.

Perth Glory uitshirt 2020

Het Perth Glory uitshirt voor 2020 is dit jaar een combinatie van wit en zilver. De onderkant van het tenue is zilver en dit loopt naar de bovenkant over in het wit middels een design van kleine ruiten. Ook dit tenue bevat paarse accenten. De v-hals is paars en hetzelfde geldt voor het logo van Macron op het thuistenue. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met paarse details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Perth Glory tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Diego Castro, Dulbic, Kilkenny, Franjic en andere sterspelers.

Helaas kun je de Perth Glory voetbalshirts alleen bestellen in de online shop van de Australische club. Ben je op zoek naar andere tenues en t-shirts van clubs uit de Australische competitie? Check het dan in deze winkel!