11 oktober 2018

Adelaide United voetbalshirts 2018-2019

De Australische club Adelaide United heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. Macron verzorgt sinds 2016 de tenues van Adelaide en presenteerde deze week zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt voor de club die haar wedstrijden speelt in de Australische A-League. Adelaide speelt haar thuiswedstrijden in het Coopers Stadium. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Adelaide United thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Adelaide United thuisshirt voor 2018-2019 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is rood met navy blauwe details. Deze komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is het tenue aan de zijkanten uiterust met een donker blauwe taping. Hierin is de naam van de club verwerkt. Op het midden van de borst prijkt het logo van Macron en de mouwen bevatten de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk, dat ook kledingsponsor is van Lazio Roma, Bologna, Real Sociedad, Cagliari en Sporting Lissabon. Alle Australische clubs dragen op de rechter borst het logo van de A-League. De linker borst van het shirt bevat het logo van de club en boven het logo prijkt een gouden ster. Deze verwijst naar het kampioenschap van de club in 2016. Het voetbalshirt van Adelaide United is ook dit jaar weer uitgerust met verschillende sponsoren. Op het shirt staan IGA, Hyundai en McDonalds. De achterkant van het shirt bevat een afbeelding van adelaar, een belangrijk symbool van de club. Hier staat ook het oprichtingsjaar: 2003. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de zijkanten een blauwe taping. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Adelaide United uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Adelaide United is wit en hierin komen ook weer de clubkleuren van de Australische club terug. Over de borst bevindt zich een brede rode en blauwe band en de v-hals en bies aan de onderkant van de mouwen is ook rood. Verder bevat het uitshirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode en blauwe accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Isaias Sanchez, Boland, oud Spartaan Craig Goodwin, Regan en andere sterspelers. Check bovendien het overzicht met kledingsponsoren van Adelaide United hieronder!

De nieuwe Adelaide United tenues kan je vooralsnog nergens bestellen in Europa! Ben je op zoek naar het voetbalshirt van het nationale elftal van Australië? Check het exclusief in deze winkel! 

Kledingsponsoren Adelaide United

Periode Merk
2003-2004 Sekem
2005-2006 Reebok
2011-2012 Errea
2012 Legea
2012-2013 Kappa
2016 - heden Macron