23 november 2020

Perth Glory voetbalshirts 2020-2021

De Australische voetbalclub Perth Glory heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Perth Glory voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Australië de Australische A-League wedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design van de Perth Glory voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2013. Het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot het einde van dit seizoen.

Perth Glory thuisshirt 2020-2021

Het Perth Glory thuisshirt 2020-2021 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Australische voetbalclub. Het voetbalshirt is namelijk geheel paars en wordt gekenmerkt door de horizontale banen. Ter hoogte van de bovenkant van het voetbalshirt zijn de banen dunner dan aan de onderkant van het voetbalshirt. Bovendien worden deze banen naar de onderkant donkerder. Verder is het voetbalshirt uitgerust met oranje accenten. Een gedeelte van de y-hals is oranje en deze kleur komt ook weer terug ter hoogte van de oksels, in de band aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van het voetbalshirt. Het logo van Macron staat zowel op het midden van de borst als op de mouwen in het oranje. De linkerborst bevat het clublogo en de andere borst het logo van de A-League. Sponsor BHP versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het tenue staat de leus van de club: ONE GLORY. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met oranje details.

Perth Glory uitshirt 2020-2021

Het Perth Glory uitshirt 2020-2021 is wit en wordt gekenmerkt door de brede paarse band over de borst. Onder deze band bevindt zich een gradiënt design van dunne vakken. Het tenue bevat een ronde hals in het paarse/oranje en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant vand e mouwen. De logo's van de competitie, de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het Perth Glory thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met paarse en oranje details. Alle Macron tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Castro, Fornaroli, Killkenny, Brimmer en andere spelers.

Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Australische club! Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het in deze winkel! 

Perth Glory thuisshirt 2020-2021

Perth Glory uitshirt 2020-2021