29 november 2017

Argentinië keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van het Argentijnse voetbalelftal is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door adidas en de Argentijnse voetbalbond. In dit shirt treden keepers als Romero, Guzman, Marchesin en Rulli aan tijdens het WK van 2018 in Rusland en bovendien wordt het shirt door de keepers van Argentinië gedragen tijdens de overige thuiswedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe tenue van de keepers van het Zuid Amerikaanse land is dit jaar geïnspireerd door een bekend shirt uit de historie van het nationale elftal. Check hieronder nog meer details van het nieuwe keeper shirt.

Argentinië keeper shirt en tenue WK 2018

Het Argentinië keeperstenue is deze jaargang namelijk geïnspireerd door het shirt dat de keepers van het nationale elftal droegen tijdens het WK van 1994. Dit shirt werd tijdens dit WK onder andere gedragen door Sergio Goycochea en Luis Islas. Het Argentijnse elftal kwam op het WK in de Verenigde Staten niet verder dan de achtste finales. In de achtste finales werd het land uitgeschakeld door Bulgarije.

Qua kleuren heeft het nieuwe Argentinië voetbalshirt wat weg van het Egypte thuisshirt van 2018-2019. Het shirt is namelijk een combinatie van rood en grijs. De body van het keepersshirt wordt gekenmerkt door de flitsende orde strepen over het shirt. Deze horizontale banen bevatten verschillende breedtes. Hiermee is het shirt ook geïnspireerd door het nieuwe adiPRO18 template van adidas. Verder bevat het shirt een donker grijze v-hals en zijn de mouwen van het tenue ook grijs. De drie strepen van adidas zijn op dit shirt zichtbaar op de schouders en mouwen en zijn wit. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het wit. Adidas verzorgt al sinds de jaren '70 de tenues en voetbalshirts van het nationale elftal. De andere borst is uitgerust met het logo van de Asociación del Fútbol Argentino (AFA). Boven dit logo prijken twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje met aan de zijkanten witte adidas stripes. Op de keepersbroekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn een combinatie van rood en grijs.

Zoals alle tenues van adidas, zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt of check het WK 2018 voetbalshirt en trainingspak.

Argentinië keepersshirt kopen

Het nieuwe keepersshirt van het Argentijnse voetbalelftal kan je vanaf nu bestellen, evenals andere WK 2018 merchandising. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van ongeveer € 94,95. In de onderstaande winkels kan jet het keeperstenue van Argentinië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Argentinië producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Argentinië shirt in deze winkel (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts)