Argentinië WK 2023 vrouwen voetbalshirts

De nieuwe Argentinië WK 2023 voetbalshirts zijn vandaag officieel gepresenteerd door adidas en de Argentijnse voetbalbond. Deze nieuwe tenues worden door het Argentijnse vrouwenvoetbal onder andere gedragen tijdens het WK vrouwenvoetbal, dat van 20 juli tot 20 augustus plaats vindt in Australië en Nieuw Zeeland. De voetbalshirts worden door het vrouwenteam van Argentinië ook gedragen tijdens de andere interlands in de periode 2023-2024. In de poulefase van het WK speelt het Argentijns vrouwenteam in

 poule G tegen Zuid-Afrika, Italië en Zweden. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van deze nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk heeft sinds 1998 een samenwerkingsverband met de Argentijnse voetbalbond.

Argentinië vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Argentinië dames uitshirt 2023-2024 heeft niet hetzelfde design als het Argentinië uitshirt 2022-2023, dat door de mannen tijdens het WK in Qatar gedragen werd. Dit tenue is exclusief voor het vrouwenteam geproduceerd en wordt dus ook niet door de mannen van het Argentijns voetbalelftal gedragen. Het uitshirt van het Argentijns vrouwenvoetbalelftal heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is zwart en bevat een design van turquoise en oranje golven. Het uitshirt van het Argentijns vrouwenvoetbalelftal is geïnspireerd door de opvallende landschappen die het Zuid Amerikaanse land herbergt, van de Serranía de Hornocal in het noorden tot Ushuaia in het zuiden. De turquoise en oranje golven staan symbool voor de verschillend gekleurde mineralen, die door de rotsmassa van de Quebrada de Humahuaca lopen. Ook alle branding op het voetbalshirt is in stijl van deze kleurencombinatie. Zowel het adidas logo als het logo van de AFA (De Asociación del Fútbol Argentino) zijn turquoise. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk. De band aan de onderkant van de rechtermouw is oranje en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de rechtermouw. De linkermouw bevat de drie adidas strepen in het turquoise en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De band op de zijkanten van het Argentinië dames uitshirt 2023-2024 is ook in stijl van deze kleurencombinatie. Het Argentinië dames uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met oranje en turquoise adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo’s van adidas en de voetbalbond. De kousen zijn zwart en bevatten op de bovenkant weer de adidas strepen in de kleurencombinatie van het voetbalshirt. Op de kousen staan ook de initialen van de voetbalbond.

Zoals alle adidas tenues zijn de Argentinië vrouwen voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de nieuwste performance technologieën van het Duitse merk. De voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Argentinië vrouwen voetbalshirt bestellen

De adidas Argentinië vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Argentinië dames voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP!

Argentinië dames uitshirt 2023-2024