Argentinië trainingspak 2022-2023

Door de hoge temperaturen in Qatar lijkt het er niet op dat het voor het Argentijnse voetbalelftal nodig is om een trainingspak te dragen tijdens het WK. Toch bevat de nieuwe trainingscollectie van Argentinië een nieuw trainingspak. Dit trainingspak wordt door het nationale elftal namelijk ook gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de andere interlands in de periode 2022-2023. Het Argentinië trainingspak bestaat weer uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas TIRO23 template.

Argentinië training sweater 2022-2023

Het TIRO23 template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van de landen waarvan het kledingsponsor is. Ook de trainingspakken van Duitsland, Spanje, Mexico en Japan hebben namelijk dit template. De Argentinië training sweater 2022-2023 is in een lichtblauw en donkerblauwe versie beschikbaar. Wij bespreken het design van het trainingspak aan de hand van de donkerblauwe versie. De Argentinië training sweater bevat zowel lichtblauwe als paarse accenten. De lichtblauwe tint is geïnspireerd door de kleuren van het Argentinië WK 2022 voetbalshirt en de paarse tint is een verwijzing naar het Argentinië uitshirt. Alle logo's op de Argentinië trainingstrui zijn lichtblauw. De rechterborst bevat het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Op de andere borst prijkt het logo van de Argentijnse voetbalbond (AFA). Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak, in dit geval lichtblauw. Ook de adidas strepen op de onderzijde van de mouwen zijn lichtblauw. Kenmerkend voor het TIRO23 template is dat de adidas trademark strepen op de onderzijde van de mouwen staan. Een ander kenmerk van dit template is het vlak op de zijkanten. Dit diagonale vlak is paars, evenals de naden daarboven en daaronder. De Argentinië training sweater bevat ook dit jaar een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Argentinië trainingsbroek 2022-2023

Het Argentinië trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de onderkant lichtblauwe adidas strepen. De logo's van adidas en de Argentijnse voetbalbond op deze trainingsbroek zijn ook lichtblauw. De naden ter hoogte van de knieholtes zijn paars. De Argentinië trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met een rits. In deze zakken kunnen eventueel spullen opgeborgen worden.

  • De Argentinië trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderkant van de broek bevat enkelritsen, waardoor je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.

  • Het adidas Argentinië trainingspak 2022-2023 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Argentinië WK 2022 trainingspak, welke vanaf nu tot begin 2024 door de spelers van het nationale elftal gedragen wordt.

Argentinië trainingspak bestellen

Het Argentinië trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Voor volwassenen is de training sweater € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek is voor volwassenen € 64,95 en voor volwassenen € 59,95. Check ook andere Argentinië trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Argentinië trainingspak direct in deze winkel

of de officiële adidas SHOP 

of deze fanshop! 

Argentinië trainingspak WK 2022

Argentinië trainingspak WK 2022

Argentinië trainingspak WK 2022