Argentinië thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Argentinië WK 2022 thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Argentijnse voetbalbond. In deze nieuwe tenues speelt het elftal van bondscoach Lionel Scaloni de WK 2022 thuiswedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. Argentinië speelt op het WK in poule C tegen Saudi-Arabië, Mexico en Polen. Ook dit seizoen is adidas weer

 verantwoordelijk voor het design en de productie van de Argentinië tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2001.

Argentinië thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Argentinië WK 2022 voetbalshirt is geïnspireerd door de Argentijnse vlag! De voorkant van het voetbalshirt is wit met vier verticale lichtblauwe banen. Deze banen bevatten een all-over print van diagonale vormen, welke symbool staan voor de wapperende vlag van het land tijdens de interlands van ''La Albiceleste.'' De achterzijde van het tenue beeft een ander design. De achterkant van het voetbalshirt bevat twee brede lichtblauwe banen en twee dunnere lichtblauwe banen met daartussen een witte baan. Dit ontwerp symboliseert het design van de Argentijnse vlag. In de nek op de achterkant van het Argentinië thuisshirt prijkt een gouden badge van de ''Sol de Mayo'' aangebracht. De zogenaamde Meizon/Incazon is één van de nationale symbolen van Argentinië en is ook onderdeel van de Argentijnse vlag. Het Argentinië thuistenue is verder afgewerkt met zwarte accenten. De ronde hals is zwart en bevat aan de achterzijde een bredere baan. Ook de adidas strepen op de schouders zijn zwart & hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de zijkanten van het tenue. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk. De linkerborst is uitgerust met het logo van de AFA (Asociación del Fútbol Argentino). Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de wereldkampioenschappen van 1978 en 1986. Het Argentinië thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De achterkant van de onderkant van de voetbalbroekjes bevatten een lichtblauwe baan. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de Argentijnse voetbalbond en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een lichtblauw vlak met witte adidas strepen. De initialen van de voetbalbond (AFA) staan in het goud op de kousen en het adidas logo in het zwart.

De nieuwe Argentinië tenues zijn ook weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic/match voetbalshirts bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts betreffen de tenues die ook echt door de spelers gedragen worden. Deze vallen meer getailleerd, zijn lichter en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien hebben deze voetbalshirts een ronding aan de onderkant. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Argentinië thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Messi, Dybala, Di Maria, Lautaro Martinez, Taglifico, Lisandro Martinez, Romero, Molina en nog meer spelers en check ook het Argentinië uitshirt 2022-2023

Argentinië voetbalshirt bestellen

Het Argentinië thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 39,95 en de kousen zijn € 19,95. Check in de onderstaande winkels ook de huidige Argentinië voetbalshirts! Inclusief officiële bedrukking.

Bestel je Argentinië voetbalshirt altijd in de deze Argentinië fanshop (inclusief officiële bedrukking)

officiële adidas SHOP! 

of deze fanshop

 

Argentinië thuisshirt 2022-2023

Argentinië thuisshirt 2022-2023

Argentinië thuisshirt 2022-2023

Argentinië thuisshirt 2022-2023