7 november 2017

Egypte thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Egypte thuisshirt voor 2018-2019 vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Egyptische voetbalbond. Dit is het voetbalshirt waarin het Egyptische voetbalelftal haar thuiswedstrijden tijdens het WK van 2018 speelt. In een poule met Oeganda, Ghana en Congo eindigde het nationale elftal van Egypte op de eerste plaats, waardoor een ticket naar het wereldkampioenschap een feit is. De laatste keer dat het nationale elftal van Egypte meedeed aan een WK was in 1990. In het nieuwe shirt speelt het Egyptische elftal ook de wedstrijden in de Afrika Cup van 2019 en andere wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt. Het Duitse sportmerk en de Egyptische voetbalbond werken namelijk sinds 2012 met elkaar samen. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt van Egypte!

Egypte WK 2018 thuis shirt en tenue

Het Egypte shirt is zoals altijd overwegend rood en heeft dit jaar een all-over print over de voorkant van het shirt. Deze print bestaat namelijk uit vierkante ruiten in twee tinten rood. Dit design is geïnspireerd door de shirts van het voetbalelftal tijdens de jaren '90. De achterkant van het voetbalshirt van het Egyptische elftal is egaal rood en dit geldt ook voor de mouwen. Het nieuwe shirt bevat bovendien zwarte details. De zwarte accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de crew neck. Bovendien bevat het shirt witte accenten, waardoor alle kleuren van de vlag van het Afrikaanse land terug komen in het nieuwe trikot. De drie strepen van adidas op het shirt zijn wit. Deze bevinden zich aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook het adidas performance logo op de rechter borst is wit. De andere borst bevat het logo van de Egyptische voetbalbond, Egyptian Football Association (EFA). Het nieuwe Egypte tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas stripes, die als het ware doorlopen van het shirt naar het broekje. Op het broekje staan ook weer de logo’s van de Egyptische bond en adidas. De kousen hebben een combinatie van rood en zwart.

Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts en tenues uitgerust met de Climalite technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Salah, Elneny, Kahraba, Hassan, Meteb en andere sterren. Check ook het Egypte uitshirt voor 2018-2019. 

Egypte voetbalshirt bestellen

Het Egypte voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze winkels  kan je het Egypte shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere producten van het nationale elftal kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Egypte shirt altijd in deze SHOP!  (inclusief goedkopere t-shirts)

of deze winkel!