16 februari 2018

Goedkoop Egypte voetbalshirt en t-shirt

Het WK nadert al snel en dat is de ideale mogelijkheid om jouw favoriete nationale elftal aan te moedigen! We krijgen vaak vragen over de prijs van de voetbalshirts. Het is geen uitzondering dat voetbalshirts voor volwassenen een prijs van € 90,- hebben en voor kinderen € 70,-. Dan heb je nog geen eens een voetbalbroekje of de kousen, laat staan een naam en nummer op de achterkant van de shirts. Bij de adidas voetbalshirts van Egypte is dit niet anders. Ben je op zoek naar een goedkoop voetbalshirt van Egypte? Lees dus vooral verder. In dit blog bespreken we namelijk de alternatieven.

Goedkoop Egypte t-shirt

Het WK vindt natuurlijk plaats in de zomer, de perfecte mogelijkheid om een t-shirt uit de kast te halen. Het Engelse t-shirt merk Retake combineert de zomerse uitstraling met trots voor het nationale elftal. Dit heeft geleid tot de zogenaamde ''TEAM'' lijn van het merk. Deze lijn bevat ook de zogenaamde team t-shirts. Het concept is vrij duidelijk. De team t-shirts van Retake zijn geïnspireerd door de voetbalshirts en in ieder geval de kleuren, die het nationale elftal draagt. Ook de Egypte team t-shirts, welke voor 100% uit katoen bestaan, zijn geïnspireerd door de voetbalshirts, die het nationale elftal tijdens het WK draagt. Retake heeft deze t-shirts in twee verschillende kleuren uitgebracht, namelijk in het rood en in het zwart. Het rode t-shirt is geïnspireerd door de kleuren van het thuisshirt van het Egyptische elftal. Dit shirt is geheel rood en is uitgerust met een ronde hals. Op het midden van het t-shirt prijkt de naam van het land. Deze print heeft hetzelfde lettertype als de officiële bedrukking, die de spelers van het Egyptische voetbalelftal op het shirt dragen tijdens het WK. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers. Boven en onder de naam bevinden zich twee lijnen in de kleuren van de Egyptische vlag. Deze zijn namelijk zwart/wit/rood. Om het shirt nog meer nationale trots uit te laten stralen, heeft Retake op de linker borst een vintage logo toegevoegd. Dit logo is geïnspireerd door het wapen (de coat of arms) van het Afrikaanse land. Er bestaat nog een mogelijkheid deze t-shirts te laten bedrukken met de printing van één van de sterspelers. Dan hebben we het ook over de echte spelers die tijdens de wedstrijd het verschil kunnen maken, zoals Salah, Ramadan, Elneny en Hegazi. Uniek aan de print op de achterkant van de t-shirts is dat deze ook weer in stijl is van de officiële bedrukking, die de spelers op de achterkant van de voetbalshirts dragen. Deze print is in font, stijl en kleur namelijk identiek aan deze printing. Deze t-shirts zijn door Retake niet alleen in het rood uitgebracht, maar ook in het zwart. De team lijn bevat ook hoodies, welke hetzelfde design hebben. De t-shirts scoor je al vanaf een prijs van slechts € 26,95 en de hoodies vanaf € 49,95 in deze online winkel!

Goedkoop Egypte retro voetbalshirt

Wil je dat echte vintage gevoel uitstralen? Dan hebben we nog een alternatief. COPA Football staat bekend om haar unieke retro voetbalshirts. Uiteraard heeft het merk ook een Egypte retro shirt in het assortiment. Dit retro voetbalshirt is geïnspireerd door het voetbalshirt van de jaren '80. In 1986 won het Egyptische voetbalelftal de Afrika Cup van 1986. In een spannende finale werd Kameroen na strafschoppen verslagen. Na reguliere speeltijd was de eindstand namelijk 0-0. Sterren van dit elftal waren onder andere Yehia, Abdelghani, Abdou, Mayhoub, Shehata en Kasem. Het Copa Football Egypte retro shirt heeft dezelfde stijl als het shirt van de jaren '80. Het shirt is geheel rood en bevat een brede v-hals. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door de twee banen ter hoogte van de oksels. Deze banen zijn in stijl van de andere kleuren van de Egyptische vlag: zwart en wit. Op het midden van de borst prijkt een grote, ronde badge van de Egyptische voetbalbond. De COPA retro shirts hebben niet alleen een vintage uitstraling, deze worden ook nog eens geleverd in een luxe cadeaubox van het merk. De shirts zijn wel iets duurder dan de t-shirts van Retake en hebben een prijs van € 59,95. Ook bij deze t-shirts heb je weer de mogelijkheid deze te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele printing gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Scoor het Egypte retro shirts exclusief in deze online SHOP!

Ben je op zoek naar het voetbalshirt, waarin het nationale elftal van Egypte het WK speelt? Check dan ons blog over het nieuwe WK 2018 voetbalshirts van het Egyptische voetbalelftal! Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder.