20 maart 2019

Egypte voetbalshirts 2019-2021

De nieuwe Egypte voetbalshirts voor de periode 2019-2021 zijn vandaag officieel gelanceerd door de Egyptische voetbalbond en de nieuwe kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk verzorgt vanaf dit jaar de tenues van het Egyptische voetbalelftal. Puma en de voetbalbond tekenden in januari een deal voor de duur van tenminste vier jaar. Dit betekent dat het merk tot 2023 verantwoordelijk is voor de tenues van het voetbalelftal. Daarmee heeft Puma het stokje overgenomen van adidas, dat sinds 2012 kledingsponsor was. Vandaag heeft Puma zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Check hieronder de details!

Egypte thuisshirt 2019-2021 Puma

In het nieuwe thuisshirt spelen ''de Farao's'' de wedstrijden in de Afrika Cup van 2019 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. De Afrika Cup vindt dit jaar plaats in eigen land. Beide nieuwe tenues zijn gebaseerd op een standaard template van Puma, namelijk het Puma Cup teamwear template. Dit template wordt gekenmerkt door een design van golven en diagonale strepen over het shirt. Het thuisshirt van het Egyptische elftal bevat golven in twee tinten rood. Deze golven bevinden zich zowel over de voorkant als de achterkant van het tenue. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals en staat het logo van de EFA (Egyptan Football Association) op de linker borst. De cat van Puma staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Het Duitse sportmerk was overigens als eerder kledingsponsor van het nationale elftal in de periode 1999-2004 en 2006-2012. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en zwarte kousen.

Egypte uitshirt 2019-2021 Puma

Het uitshirt van Egypte is wit met een design van witte en zilveren golven. Ook dit tenue is uitgerust met een ronde hals en de logo's van Puma en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Egypte wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en witte kousen. Beide tenues zijn utigerust met de Puma Dry Cell technologie voor een optimale prestatie.

Het nationale elftal van Egypte speelt per direct in deze nieuwe tenues. Spelers als Salah, Hassan, Elneny, Said, Ramadan, Kahraba, Shkabala en andere sterren zien we dus vanaf nu in deze voetbalshirts van Puma.

Egypte voetbalshirt kopen

De nieuwe Egypte voetbalshirts van Puma kun je vanaf medio nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze zijn alleen beschikbaar voor kinderen en volwassenen. In kindermaten is het voetbalshirt € 70,- en voor volwassenen € 85,-. Uiteraard kun je deze shirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Check ook andere beschikbare Egypte producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering.

Bestel je Egypte voetbalshirt altijd in  deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of DEZE WEBSHOP