Egypte uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van het Egyptisch voetbalelftal is vandaag officieel gepresenteerd. In dit shirt speelde Egypte de oefeninterland tegen Portugal. Portugal won deze wedstrijd met 2-1, door twee doelpunten van Ronaldo in blessuretijd. Voor Egypte scoorde Salah. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Egypte ook de uitwedstrijden tijdens het WK in Rusland. Hierin neemt het land dat onder leiding staat van bondscoach Hector Cuper het in poule A op tegen het gastland, Uruguay en Saoedi Arabië. Daarnaast speelt het Egyptische elftal in dit shirt de overige wedstrijden in de periode 2018-2019, waaronder de wedstrijden in de Afrika Cup van 2019. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue!

Wit Egypte uit shirt en tenue 2018-2019

Het Egypte uitshirt voor 2018-2019 is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template van adidas. Ook de tenues van België, Zweden en Spanje zijn geïnspireerd door dit template. Het shirt wordt gekenmerkt door de horizontale strepen in verschillende diktes. Deze banen hebben zijn wit en glanzend wit. Verder bevat het shirt ook zwarte accenten. De zwarte details zijn te vinden in de drie strepen van adidas op de schouders. Ook het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst is zwart. Adidas verzorgt sinds 2012 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal. Eerder was het merk ook al kledingsponsor in de periode 1990-1995. De andere borst is uitgerust met het logo van de Egyptische voetbalbond, de Egyptian Football Association (EFA). Boven dit embleem prijken zeven sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups (1957, 1959, 1986, 1998, 2006, 2008 en 2010). Het uittenue is tevens uitgerust met een ronde hals met ribbels. Ook de hals bevat een subtiele zwarte lijn. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Het broekje bevat aan de zijkanten drie witte trademark stripes en op de shorts staan ook weer de logo’s van de EFA en adi. De kousen zijn wit en aan de bovenkant staan drie zwarte adidas strepen.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Egypte tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Salah, Ramadan, Hassan, Elneny, Kahraba, Meteb, Shikabala en andere sterspelers. Het tenue wordt gedurende twee jaar gedragen. Pas in 2020 worden er weer nieuwe tenues gelanceerd. Check ook het Egypte WK 2018 thuisshirt.

Egypte WK 2018 tenue bestellen

Het Egypte voetbalshirt voor het WK van 2018 kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en kinderen (128, 140, 152, 164, 176). In deze shops kan je het tenue van Egypte ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check andere producten van het nationale elftal hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Egypte shirt altijd in deze adidas winkel!

of deze SHOP!  (inclusief goedkopere t-shirts)

of deze online winkel!