Dit trainingsjack draagt Argentinië tijdens WK 2022 in Qatar

Het nationale voetbalelftal van Argentinië draagt tijdens het WK van 2022 in Qatar ook een nieuw trainingsjack. Het Argentinië anthem trainingsjack is, evenals het nieuwe trainingspak, onderdeel van de officiële trainingslijn van dit seizoen. Het anthem trainingsjack betreft het jack waarin we de spelers van ''La Albiceleste'' zien wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de WK 2022 wedstrijden en tijdens het afspelen en het uit volle borst meezingen van het volkslied van Argentinië: de Himno Nacional Argentino. Het nieuwe adidas Argentinië anthem trainingsjack 2022-2023 wordt ook gedragen tijdens de voorbereiding op de andere interlands in 2022 en 2023. Het anthem jack is niet het enige trainingsjack uit de officiële WK collectie van de Zuid-Amerikanen. In dit artikel bespreken we ook de andere jacks uit de collectie.

Argentinië anthem trainingsjack 2022-2023

Het Argentinië anthem trainingsjack 2022-2023 is een super functioneel trainingsjack. Het jack kan namelijk aan twee kanten gedragen worden. De ene kant van het trainingsjack van het Argentijnse voetbalelftal is namelijk lichtblauw (de kleur van het thuisshirt) en de andere kant paars (kleur van het uitshirt) met een print van vlammen. De paarse kant wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden en de lichtblauwe kant tijdens de thuiswedstrijden. Het Argentinië trainingsjack bevat dit jaar een lichtblauwe rits. Wat opvalt, is dat de lichtblauwe versie witte adidas strepen op de schouders en mouwen bevat en de paarse kant geen adidas strepen bevat. De lichtblauwe versie van het trainingsjack heeft het adidas logo op de rechterborst in het zwart en op de linkerborst prijkt de badge van de voetbalbond. Op de paarse kant staan de logo's op de linkerborst en zijn deze wit. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo werd afgelopen zomer gelanceerd en bevat niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk, maar alleen de drie diagonale blokken. De trainingsjacks zijn ook uitgerust met zakken.

Argentinië 3stripes trainingsjack 2022-2023

De nieuwe Argentinië adidas collectie bevat ook het zogenaamde 3stripes trainingsjack. Dit jack wordt niet door de spelers van het nationale team gedragen, maar is wel een ideaal trainingsjack om het team van bondscoach Scaloni mee aan te moedigen. Dit jack is dan ook geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag. Het trainingsjack is wit met zwarte mouwen en bevat op de schouders en mouwen drie adidas strepen. Twee van deze strepen zijn lichtblauw en de middelste baan is wit. Het logo van de Argentijnse voetbalbond op de rechterborst is goud en het adidas logo zwart. Opvallend is dat dit nog wel het oude adidas logo betreft. Ook dit trainingsjack bevat een hoge hals met een doorlopende rits en heeft twee zakken.

adidas Originals Argentinië trainingsjack

Speciaal voor de echte retro liefhebber bevat de nieuwe collectie ook een adidas Originals Argentinië Beckenbauer trainingsjack. Het design van dit trainingsjack is geïnspireerd door de trainingsjacks die tijdens de jaren '70 en '80 gedragen werden. Het Argentinië Beckenbauer trainingsjack is ook geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Het trainingsjack is lichtblauw en bevat op de mouwen witte adidas strepen. Op dit trainingsjack ontbreekt het logo van de Argentijnse voetbalbond, maar staat op de linkerborst de iconische trefoil in het goud. Het klaverbad is het logo van adidas Originals en was tot 1991 het adidas performance logo. Ook dit trainingsjack bevat een hoge hals met doorlopende rits en heeft twee zakken.

Argentinië trainingsjack bestellen

De Argentinië trainingsjacks kun je alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) bestellen. Het anthem trainingsjack is € 109,95, het 3stripes trainingsjack is € 74,95 en het adidas Originals trainingsjack is € 79,95. Check ook andere nieuwe Argentinië trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Argentinië trainingsjack direct in de officiële adidas SHOP 

of deze winkel

of deze fanshop! 

Argentinië anthem trainingsjack 2022-2023

Argentinië anthem trainingsjack WK 2022

Argentinië 3stripes trainingsjack

adidas Originals Argentinië trainingsjack