21 maart 2018

Argentinië en adidas lanceren zwart lichtblauw warming-up shirt 2018-2019

Deze week is het erg druk met het lanceren van de nieuwe voetbalshirts van de verschillende nationale elftallen. Het Duitse sportmerk adidas brengt veel shirts uit deze dagen. Gisteren is er al geschreven over het nieuwe uit- en thuistenue van Argentinië en vandaag is het trainingsshirt van het Zuid-Amerikaanse land aan de beurt. Deze pre-match top wordt gedragen tijdens de warming-up voor de wedstrijden. Tijdens het WK neemt Argentinië het op tegen Kroatië, IJsland en Nigeria in poule D. Voordat Argentinië aan de wedstrijd begint hebben de sterren van de ploeg als Messi, Dybala, Di Maria, Biglia en Agüero dit shirt aan. Het team van bondscoach Jorge Sampaoli gaat proberen om dit jaar de titel binnen te halen. Vier jaar geleden werden ze in de verlenging verslagen door Duitsland. Ook na het WK wordt dit shirt nog gedragen door ‘La Albiceleste.’ Tijdens de oefenwedstrijden, WK kwalificatie en Copa América is dit trainingsshirt ook te zien. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe warming-up shirt van Argentinië? Check de details hieronder!

Blauw zwart Argentinië warming-up shirt 2018-2019

De nieuwe pre-match top van het Argentijnse elftal is gebaseerd op het Condivo 18 template van adidas. Dit template is herkennen aan het horizontale lijnenpatroon dat over het shirt loopt. Deze lijnen variëren van dikte. Dit template ziet er erg flitsend uit zeker wanneer er minimaal 2 kleuren of kleurtinten gebruikt worden. Ook bij het nieuwe trainingsshirt van Argentinië wordt er gebruik gemaakt van verschillende kleuren. Adidas heeft ervoor gekozen om de kleurencombinatie zwart/lichtblauw te kiezen. Deze lichtblauwe kleur is natuurlijk erg bekend van het thuisshirt van Argentinië en de zwarte kleur komt terug in het uitshirt van het land. Dit trainingsshirt is gemaakt van Parley Ocran Plastic garen. Adidsa zet zich in voor het milieu en de producten van adidas hebben zo min mogelijk schade op het op het milieu. Deze speciale garen zijn gemaakt van gerecycled afval dat van de stranden en kuststroken wordt gehaald. Daardoor kan het afval nooit de zee bereiken en verspreid worden. Bij het door adidas ontworpen uitshirt kunnen de 3 bekende adidas strepen natuurlijk niet ontbreken. Deze strepen zijn wit van kleur en zijn terug te vinden op schouders van het shirt. De mouwen van het shirt zijn zwart en ook de kraag is zwart. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas, deze is wit. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Argentijnse voetbalbond te vinden. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze sterren staan voor de twee keer dat Argentinië wereldkampioen werd. Het eerste kampioenschap van het Zuid-Amerikaanse land kunnen wij ons als Nederlanders nog goed herinneren. Als Rob Rensenbrink in de finale van 1978 niet de paal had geraakt had Nederland zich wereldkampioen mogen noemen. Helaas gebeurde dit niet en besliste Kempes niet veel later de finale in het voordeel van de Argentijnen. Dat Argentinië een echt voetballand is weten we natuurlijk al lang. Buiten de twee WK’s die het land gewonnen heeft, heeft de club namelijk ook 14 keer de Copa América gewonnen en was het land éénmaal de beste op de Confederations Cup. Net zoals bij alle shirts van adidas is ook dit shirt uitgerust met de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie bij de spelers van Argentinië zodat zij optimaal kunnen presteren. De broek en kousen die gedragen worden zijn dezelfde als van het thuis- en uittenue van Argentinië. Bij het thuistenue gaat dit om een zwarte short met zwarte voetbalkousen. Bij het uittenue draagt Argentinië een wit broekje met zwarte kousen. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het Zuid-Amerikaanse topland!

Argentinië voetbalshirt kopen

Het nieuwe trainingsshirt van Argentinië is vanaf dit moment te koop in de onderstaande web winkels. Het shirt heeft een prijs van € 59,95. Het is ook mogelijk om andere Argentinië fan artikelen te kopen. Check daarvoor onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Koop het Argentinië trainingsshirt in DEZE WINKEL

Of in DEZE SHOP