9 september 2016

Adidas lanceert Champions League voetbal voor groepsfase 2016-2017

De officiële voetbal voor de Champions League groepswedstrijden voor 2016-2017 is inmiddels ook officieel gelanceerd door Adidas. Met deze bal spelen de 32 clubs tijdens de groepsfase van de Champions League gedurende 2016-2017. De officiële Champions League voetbal bevat het gebruikelijke design met de Champions League sterren. In deze sterren zijn teksten van sterspelers verwerkt. Deze quotes hebben betrekking op wat winnen voor de sterspelers betekent. Daarover straks meer. We bespreken hieronder het design van de nieuwe bal, de technieken en geven bovendien aan waar je de nieuwste Champions League bal exclusief kan kopen!

Nieuwe Adidas Champions League voetbal 2016-2017

De nieuwe Champions League Adidas voetbal voor 2016-2017 is dit jaar een combinatie van wit en donker groen. De sterren op de nieuwste Adidas bal zijn namelijk donker groen. Deze sterrenpanels zijn gebaseerd op het logo van het kampioenenbal. In deze sterren zijn dus de handgeschreven teksten van niet de minste spelers van de wereld verwerkt, zoals die van Mesut Özil, James Rodriguez, Toni Kroos en Gareth Bale. Een quote van Özil op de bal is: ''Play your life, I play mine''. Toni Kroos quote is: ''controlling the game is everything'' en James zegt ''le creatividad gana'', wat niets anders betekent dan ''creativiteit wint.'' Een quote van Bale mag ook niet op de bal ontbreken: ''Being faster than a bullet.'' De sterrenpanels op de bal bevatten een extra laagje, die overigens op elke officiële voetbal van Adidas te vinden is, welke ervoor zorgt dat de bal een naadloos oppervlak heeft en je daarmee een optimale grip op de bal hebt in verschillende weersomstandigheden. Een naadloos vlak betekent namelijk dat de vlakken niet aan elkaar genaaid zijn, maar zijn samen gesmolten / thermisch gelijmd. Verder is de bal uiteraard uitgerust met het logo van de Champions League en het embleem van Adidas, welke official sponsor van het toernooi is.

Uiteraard is de nieuwste bal ook door het Duitse sportmerk uitgerust met de nieuwste technieken. Het meest karakteristieke aan de officiële voetballen van Adidas zijn de kenmerken met betrekking tot de vlucht van de bal. De bal lijkt sneller dan ooit te voren en minder te fladderen dan voorgaande ballen van Adidas. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. De nieuwe voetbal heeft dus een perfecte vlucht, nauwkeurigheid en controle.

De nieuwe Champions League bal wordt alleen gebruikt tijdens de groepsfase van de Champions League, welke begint op 13 september en eindigt op 7 december. Daarna zal Adidas een speciale finale Champions League voetbal voor dit seizoen lanceren, waarmee wordt gespeeld tijdens de knock out fase van het toernooi. Check ook de nieuwste Adidas Europa League voetbal voor 2016-2017.

Adidas Champions League voetbal 2016-2017 kopen

Wil jij net als sterren als Özil, James, Bale en Kroos met de officiële Adidas Champions League voetbal voor 2016-2017 spelen? Dat kan! De bal is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo scoor je officiële UCL Adidas wedstrijdbal voor een prijs van € 139,95, terwijl de trainingsbal een prijs heeft van € 34,95 en de goedkope variant, de Champions League CAPITANO voetbal heeft een prijs van slechts € 19,95! Voor ieders wat wils dus! Check de nieuwe Champions League voetbal van Adidas in de onderstaande shops!

Koop de nieuwste ADIDAS Europa League voetbal exclusief in deze SHOP!

of deze STORE

Adidas -cl -voetbal -2016-2017

Adidas -champions -league -groepsfase -bal -2016-2017