11 november 2016

Adidas Krasava Confederations Cup 2017 voetbal

De nieuwe Adidas Krasava Confederations Cup voetbal voor de Confederations Cup van 2017 is officieel gelanceerd door Adidas. Met deze bal zullen de nationale elftallen die deelnemen aan de Confederations Cup in de zomer van 2017. Dit toernooi vindt een jaar voorafgaand aan het WK plaats in Rusland. Het toernooi start op 17 juni en eindigt op 2 juli. De deelnemende landen aan het toernooi zijn onder andere Rusland (gastland WK 2018), Duitsland (WK winnaar 2014), Australië (Azië Cup winnaar 2015), Chili (Copa America winnaar 2015), Mexico (CONCACAF Cup winnaar 2015), Nieuw Zeeland (OFC Nations Cup winnaar 2016) en Portugal (EK winnaar 2016). Met de bal wordt voor het eerst gespeeld in de oefenwedstrijd van Rusland tegen het nationale elftal van Roemenië op 14 november 2016. We bespreken hieronder het design van de nieuwe voetbal van Adidas!

Nu al enthousiast over de nieuwe Adidas Krasava voetbal? Deze kan je vanaf nu kopen in deze shop!

Adidas -krasava -voetbal -2017Design Adidas Krasava voetbal 2017

De nieuwe Adidas Confederations Cup Krasava voetbal is overwegend wit en bevat een rode vlakken in de vorm van een X met daarin zwarte details verwerkt. Dit staat symbool voor de ''Russian Ruby'' en is een metafoor voor ''de juweel van een wedstrijd''. De naam van de bal, Krasawa, symboliseert ook het design van de bal. Het woord ''krasawa'' gebruiken supporters in Rusland namelijk om schoonheid van een prestatie van een team te beschrijven, vol van creativiteit en flair. Verder bevat de bal een design van zwarte en rode strepen, waardoor het lijkt alsof de bal ''gebroken'' is. Uiteraard zijn ook de logo's van Adidas, de Fifa en de Confederations Cup op de bal verwerkt.

Krasava -voetbal -adidas -2017

Wat betreft de materialen en technieken van de bal, zijn deze hetzelfde als de EURO 2016 Beau Jeu voetbal. Dit betekent dat de bal zes panels bevat in de vorm van een soort windmolens. Het meest karakteristieke aan de nieuwe Adidas Krasava Confederations Cup 2017 bal zijn de kenmerken met betrekking tot de vlucht van de bal. De bal lijkt sneller dan ooit te voren en minder te fladderen dan voorgaande ballen van Adidas. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. De nieuwe Adidas voetbal heeft dus een perfecte vlucht, nauwkeurigheid en controle. Check hieronder de foto's!

Adidas -kravava -confederations -cup -voetbal -2017

Krasava Adidas Confederations Cup voetbal kopen

De nieuwe Confederations Adidas voetbal 2017 kan je vanaf nu kopen in verschillende versies. De officiële en authentieke bal heeft een prijs van € 140,-, maar de replica versie scoor je al voor een prijs van € 35,-. Adidas en de FIFA hebben ook verschillende andere varianten gelanceerd, zoals een mini bal, welke je al scoort vanaf een prijs van € 13,-. Check hieronder de shops waar de Beau Jeu beschikbaar is. Directe levering!

Koop de nieuwste Adidas voetballen in 

de Krasava Conferderations Cup 2017 STORE

of in deze  voetbalshop!