2 november 2017

adidas Condivo 18 presentatiepak 2018-2019

Adidas heeft deze week de nieuwe teamlijn voor het seizoen 2018-2019 gepresenteerd! Het nieuwe merk lanceerde namelijk de nieuwe CONDIVO 18 lijn, welke de basis vormt voor de trainingskleding, die door teams als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern München, Manchester United en Juventus gedragen. In dit blog bespreken we het presentatiepak uit deze lijn. Het presentatiepak van adidas is het pak dat vooral gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden of na afloop van de wedstrijden, wanneer de spelers de pers te woord staan. Bovendien wordt dit trainingspak vaak door een deel van de technische staf of medische staf van clubs of teams gedragen. Het nieuwe Condivo 18 pak bestaat uit een trainingsjack en strakke trainingsbroek, welke weer in verschillende kleurencombinaties beschikbaar zijn. Check hieronder de elementen van het nieuwe presentatiepak voor 2018-2019.

adidas Condivo 18 presentatiejack en trainingsbroek

Het jack van het adidas Condivo 18 pesentatiepak is in zes verschillende kleurencombinaties te bestellen: wit/zwart, zwart/zwart, rood/zwart, blauw/zwart, grijs/oranje, navy/blauw. We bespreken het Condivo pak aan de hand van het wit/zwarte jack. Het Condivo 18 trainingsjack bestaat dit jaar uit twee delen. Het trainingsjack is aan de bovenkant wit en ter hoogte van de zakken aan de zijkanten van het jack wordt het jack zwart. De zakken met rits hebben ook deze kleur, terwijl de rits van het jack deels wit en deels zwart is. De Condivo presentatiejacks worden dit jaar bovendien gekenmerkt door de retro kraag. Het jack is namelijk uitgerust met een klassieke baseball collar, wat het jack een vintage uitstraling geeft.  Wat nog meer opvalt aan het jack zijn de drie adidas strepen. Deze strepen zijn monochroom. Dit betekent dat deze dezelfde kleur hebben als het jack en dus vrijwel niet zichtbaar zijn. Deze strepen lopen op het Condivo presentatiejack over de schouders en mouwen. Verder bevat het jack aan de onderkant van de mouwen zogenaamde cuffs, waardoor de mouwen strakker om de armen vallen. Ook de onderkant van het jack bevat een geribbelde boord, waardoor het jack ter hoogte van de middel ook lekker om het lichaam valt. De rechter borst is uitgerust met het adidas logo en op de linker borst kan plaats gemaakt worden voor een logo van jouw club of elftal.Het nieuwe adidas Condivo 18 presentatiepak wordt compleet gemaakt door een presentatiebroek. Deze broek is beschikbaar in het zwart, navy blauw en grijs. Ook de broek bevat weer monochrome strepen, wat betekent dat deze dezelfde kleur hebben als de broek. Deze zijn aan de zijkanten van de broek geplaatst. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kan doen. De broek is bovendien uitgerust met twee zakken en op de broek staat ook nog het adidas logo.

Last but not least zijn de adidas trainingspakken voor 2018-2019 ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat iedereen die het pak draagt optimaal kan presteren. Dat moet zeker lukken! Check ook het nieuwe trainingspak of de nieuwe training top en trainingsbroek uit deze lijn!

adidas Condivo 18 presentatiepak bestellen

Het nieuwe adidas Condivo 18 presentatiepak kan je per direct bestellen in de onderstaande online winkel. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 59,95. De broek heeft een prijs van € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Check daar ook andere producten uit de nieuwe adidas Condivo lijn. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe adidas Condivo 18 presentatiepak in deze SHOP

of scoor goedkopere trainingspakken voor je team in deze winkel!