2 november 2017

adidas Condivo 18 trainingspak 2018-2019

Adidas heeft vandaag de nieuwe teamkleding collectie voor 2018-2019 gelanceerd. Dit is altijd een belangrijk moment, omdat hiermee alvast een tipje van de sluier wordt gelicht als het gaat om de nieuwe collecties van de clubs waarvan het Duitse sportmerk kledingsponsor is. In dit blog bespreken we het nieuwe adidas CONDIVO 18 trainingspak. Dit is het pak, die de inspiratie vormt voor de trainingspakken, die de adidas clubs tijdens het seizoen 2018-2019 gaan dragen. Het Condivo 18 pak dat we hieronder bespreken bestaat uit een trainingsjack en een strakke trainingsbroek van het merk. Dit pak kan echter ook gecombineerd worden met een training top of training sweater.

adidas Condivo 18 trainingsjack

Zoals jaarlijks het geval is, is het adidas Condivo 18 trainingspak weer in verschillende kleuren te bestellen. Het trainingsjack is deze jaargang beschikbaar in het rood,zwart, helder blauw en navy blauw. De trainingsbroek kan in het zwart, grijs en blauw besteld worden. We bespreken het nieuwe adidas Condivo 18 trainingspak aan de hand van het donker blauw pak. Het jack van dit pak is geheel navy blauw. Dit geldt ook voor de drie strepen van adidas, welke over de schouders en mouwen lopen. Deze zijn op alle jacks monochroom, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn en de jacks dus een egale look hebben. Wat nog meer opvalt aan de nieuwe adidas Condivo 18 trainingsjacks zijn de duimgaten aan de onderkant van de jacks. Hierdoor hebben de mouwen een fit van een handschoen en valt het jack nog strakker om het lichaam. Eerder had adidas al wel training tops en sweaters met duimgaten. Dit is het eerste seizoen dat het trainingsjack ook is uitgerust met duimgaten. Verder bevatten de mouwen ter hoogte van de ellebogen mesh inzetstukken, waardoor het jack goed ventileert. Kenmerkend aan het jack is verder de hoge, geribbelde kraag. De zijkanten van het Condivo jack zijn uitgerust met zakken met een rits en op de rechter borst prijkt het adidas performance logo. Op de andere borst kan een badge van een voetbalelftal worden aangebracht. 

adidas Condivo 18 trainingsbroek

De adidas Condivo 18 trainingsbroek van dit pak is navy blauw, maar dit pak kan dus ook gecombineerd worden met een helder blauwe of zwarte broek. Deze broek bevat ook weer de drie adidas strepen in dezelfde kleur als het de broek. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de Condivo 18 broek bevat enkelritsen, waardoor je de broek makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Verder is de broek uitgerust met twee zakken en staat het adi logo weer op de broek. Ook komend seizoen hebben de broeken een strakke pasvorm, wat betekent dat deze getailleerd om de benen valt.

De adidas trainingspakken zijn dit jaar ook weer uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Check ook het nieuwe presentatiepak uit deze lijn.

adidas trainingspak bestellen

Het nieuwe trainingspak kan je per direct bestellen in de onderstaande winkel. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De trainingsbroek is € 39,95 voor KIDS en € 44,95 voor volwassenen. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Koop het nieuwe adidas Condivo 18 pak in deze SHOP

of scoor goedkopere trainingspakken voor je team in deze winkel!