adidas Condivo 18 training sweater en trainingsbroek

Adidas heeft deze week een geheel nieuwe trainingslijn uitgebracht, de Condivo 18 trainingslijn. Deze trainingslijn vormt de basis van de trainingskleding van de clubs waarvan het merk kledingsponsor is. Dit betekent bijvoorbeeld dat de trainingspakken van Ajax en Feyenoord voor 2018-2019 geïnspireerd zullen zijn op deze lijn, evenals de trainingskleding van buitenlandse clubs als Real Madrid, Bayern München, Manchester United en Juventus. In dit blog bespreken we het nieuwe adidas Condivo 18 trainingspak, welke bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

adidas Condivo longsleeve training sweater en broek

De training sweater van het nieuwe adidas Condivo 18 pak is dit seizoen in een viertal kleuren te bestellen , namelijk in het zwart, rood, navy blauw en helder blauw. De bijbehorende trainingsbroek is in drie kleuren beschikbaar, namelijk in het navy blauw, helder blauw en zwart. We bespreken het nieuwe pak aan de hand van het zwarte trainingspak. De adidas Condivo 18 Player training sweater heeft een vrij recht toe, recht aan design. Waar de training sweater in voorgaande jaren een ronde hals of crew neck had, bevat deze training top een wat diepere v-hals, waardoor de training top een retro look heeft. Dit effect wordt nog eens versterkt, doordat de drie strepen van adidas op deze longsleeve shirts bijna niet zichtbaar zijn. Deze zijn te vinden op de schouders en mouwen en hebben dezelfde kleur als het training top. Op alle training tops en jacks zijn deze stripes monochroom. Adidas heeft haar trainingssweaters ook dit jaar weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de training top strak om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De onderkant van de sweater bevat een apart vlak, waardoor de top ook nog een fashionable look heeft. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas en op de linker borst kan het logo van een club of team worden bedrukt. Bovendien zijn de tops uitgerust met een dun, extra laagje, welke windbestendig is.

Het nieuwe adidas Condivo 18 pak wordt compleet gemaakt door de nieuwe trainingsbroek uit de Condivo lijn. Bij dit pak is de broek geheel zwart. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers of schoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband en de zijkanten zijn uitgerust met zakken. Ook op deze broek zijn de drie strepen van het Duitse sportmerk monochroom, waardoor deze niet opvallen. De broek heeft verder een strakke fit, wat betekent dat deze getailleerd om de benen vallen.

Adidas heeft haar nieuwe pakken uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je optimaal kan presteren in het nieuwe trainingspak. Check ook het adi Condivo 18 pak met trainingsjack.

adidas Condivo pak kopen

Het nieuwe adidas pak kan je vanaf nu bestellen. De training sweater heeft voor volwassenen een prijs van € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De broek heeft een prijs van € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Check in de onderstaande online winkel ook andere items uit de adidas Condivo 18 lijn. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe adidas Condivo 18 pak in deze SHOP

of scoor goedkopere trainingspakken voor je team in deze winkel!