Bestel hier direct en snel het FC Barcelona dames 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit tenue wordt door het vrouwenelftal van FC Barcelona gedragen. Dit elftal heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de La Liga en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Dit tenue is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. 

Het FC Barcelona 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de Creu de Sant Jordi (Sint-Joriskruis). Deze erepenning reikt de regering van Catalonië uit aan mensen of organisaties die een grote betekenis voor de regio hebben gespeeld. In 1992 kwam deze eer toe aan FC Barcelona, dat in 1992 de Europa Cup I finale gewonnen had. Het FC Barcelona 3e voetbalshirt 2022-2023 is grijs en bevat op de voorkant een groot kruis in de clubkleuren van FC Barcelona: rood/blauw. Verder bevat het FC Barcelona 3e voetbalshirt een ronde hals met daaronder een ronding. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van het tenue staat het logo van sponsor SPOTIFY. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Standaardpasvorm voor een relaxed en aangenaam gevoel.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de spelers op het veld dragen.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Grijs/Blauw/Rood

Wil je net als de speelsters van FC Barcelona Femini in dit FC Barcelona 3e voetbalshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan direct op de buttons om het voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kan je het voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop deze producten