Barcelona dames Champions League voetbalshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het FC Barcelona Champions League dames voetbalshirt 2021-2022. Dit tenue wordt door het vrouwenelftal van FC Barcelona gedragen.  Dit elftal heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de Champions League thuiswedstrijden gedurende 2021-2022.. Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. 

Het FC Barcelona Champions Legue thuistenue is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal kunstenaars uit de stad. Het tenue is een eerbetoon aan de Olympische Spelen, welke 30 jaar geleden (1992) plaats vonden in de stad. het tenue bevat de traditionele Blaugrana banen, welke op het tenue ook een verwijzing zijn naar de wapperende vlaggen van de supporters in Camp Nou. De blauwe en rode banen bevatten dit jaar ook een all-over print, verwijzend naar de Olympische Spelen van 1992. Dit betreft een print van kenmerken van vijf wijken in de stad: Poble-sec, Poble Nou, Gràcia, Raval en Les Corts. De bekendste bezienswaardigheden uit deze wijken zijn als print in het tenue verwerkt. Verder is het FC Barcelona Champions League thuistenue ook uitgerust met donkereblauwe accenten. De ronde hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten een donkerblauwe taping, waarin de tekst: ''BARCA - EL NOSTRE!'' is verwerkt. In de nek op de achterzijde prijkt een graphic van de Catalaanse vlag.  De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge.

De FC Barcelona voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues zijn onderdeel van het Nike MOVE TO ZERO programma. Deze tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen. Dit tenue heeft een normale pasvorm. 

Wil je net als Martens, Puttellas, Bonmati, Oshoala, Hermoso, Syrstad Engen, Léon, Ouahabi, Torrejon en andere speelsters in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het shirt te bestellen. In deze shops kan je het shirt bedrukken met een eigen naam en nummer!