Liverpool Dri Fit ADV Match uitshirt 2021-2022

Koop hier het authentic Liverpool uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat ook daadwerkelijk door de spelers van Liverpool wordt gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden. Het authentic shirt valt strakker om het lichaam en bevat meerdere technologieën dan het replica shirt. Het nieuwe Liverpool authentic voetbalshirt is namelijk uitgerust met de zogenaamde Dri Fit ADV technologie. Bovendien valt dit authentic voetbalshirt van Liverpool strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL!

Het Nike Liverpool uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1996-1997. In dit seizoen was Reebok nog de kledingsponsor van de club. Het voetbalshirt is overwegend beige. Deze kleur is geïnspireerd door de Three Graces, de gebouwen die onderdeel zijn van de skyline van de stad. Bovendien bevat het tenue zowel fel rode als groene accenten. Deze komen terug in de polokraag en de logo's op het tenue. De rechterborst bevat en fel rode swoosh en ook het logo van de club op de andere borst is fel rood. De logo's van Standard Chartered (midden van het tenue) en Expedia (linkermouw) zijn zwart. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderzijde een donkergroene band. Ook de taping aan de zijkanten van het tenue is donker groen.Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Van Dijk, Salah, Mané, Firmino, Keita en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!