SKU: DB2560-688

Bestel hier direct en snel het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Liverpool FC de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende 2021-2022. Dit Liverpool voetbalshirt kun je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL.

Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door een uitspraak van voormalig Liverpool manager Bill Shankly: ''there was a glow, like a fire was burning.''  In 1964 vond hij dat Liverpool in een geheel rood tenue moest gaan spelen en zo geschiedde. Het Liverpool thuisshirt 2021-2022 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, fel rode banen over de body van het tenue. Deze banen staan symbool voor bliksemschichten en moeten de tegenstanders van Liverpool angst aanjagen. De ronde hals van het voetbalshirt is ook fel rood en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een fel rode band. De achterkant van de hals bevat een lijn in het rood/wit/groen.  Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van EXPEDIA. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten een wit blok. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989.

De Liverpool tenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fy technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Koop deze producten