Liverpool keepersshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste Liverpool keepersshirt 2021-2022 voor kinderen. Dit keepersshirt wordt door keepers als Becker en Kelleher gedragen tijdens het seizoen 2021-2022. Dit shirt is beschikbaar in de maten 122, 134, 146, 158 en 170 (XS). Dit betreft het shirt dat door de Liverpool keepers gedragen wordt tijdens de thuiswedstrijden op Anfield Road. 

Het Nike Liverpool keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel groen en bevat een design van vakjes. Het voetbalshirt bevat namelijk een all-over print van vierkanten en in een aantal vierkanten zijn diagonale lijnen verwerkt. Het keepersshirt heeft meerdere tinten groen. Verder is het keeperstenue uitgerust met een hoge, ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Alle logo's staan in  het zwart op het keeperstenue. Op de borst staan de logo's van Liverpool en Nike. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van EXPEDIA. De achterkant van de hals bevat een v-opening en op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989. De zijkanten van het keeperstenue bevatten een groene taping.  De Liverpool keepertenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren

Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool keeperstenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!