Merk: SKU: DM1835-377

Bestel hier direct en snel het Nike Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Liverpool FC de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. Het voetbalshirt is beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. 

Het Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de dansscene van de jaren '90! De stad speelde namelijk een pioniersrol in de dansscene van deze periode. Het voetbalshirt van Liverpool is groen en bevat een all-over print van duizelingwekkende golven in het groen. Verder bevat het voetbalshirt rode accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat een swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Expedia. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989. De Liverpool tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door wat de spelers op het voetbalveld dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester.
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Groen

Klik direct op de buttons om het Liverpool 3e voetbalshirt te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Koop deze producten