6 september 2022

Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023

Liverpool en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van manager Jürgen Klopp vooral de uitwedstrijden in de Champions League. In de groepsfase van het miljardenbal speelt de Premier League club tegen Ajax, Napoli en Glasgow Rangers. Het nieuwe tenue is bovendien het alternatief voor het Liverpool uitshirt 2022-2023 in de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden. Het nieuwe tenue werd middels een speciale lanceringsvideo gepresenteerd. De presentatie werd gefilmd in het Eventim Olympia in Liverpool, de plek waar vaak MMA gevechten plaats vinden. Onder de video staat een soundtrack van een lokale band en tevens Liverpool fans: The Cheap Thrills.

Groen Liverpool uitshirt 2022-2023

Het Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar volledig groen en bevat hetzelfde swirl patroon als op het nieuwe uitshirt. Verder bevat het voetbalshirt fel rode accenten. Alle logo's op het nieuwe tenue zijn namelijk fel rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor Standard Chartered. De bank is al sinds 2010 de hoofdsponsor van The Reds. Expedia staat op de linkermouw van het Liverpool 3e voetbalshirt. De mouwen bevatten aan de onderkant een rode band en ook de band aan de binnenkant van de hals is fel rood. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen supporters. Tijdens de Europese uitwedstrijden prijkt ook het ''Side by Side'' logo op de achterzijde van dit voetbalshirt. Dit betreft een samenwerking tussen de LFC Foundation en Right to Play. Doel van deze samenwerking is om kinderen in Bangkok en Senegal te helpen bij sporten en spelletjes. De nummers op het Liverpool derde tenue hebben ook een nieuwe stijl. Op dit tenue zijn de namen en nummers van de spelerswit met een rode schaduwlijn. De stijl van de bedrukking is geïnspireerd door de oude straatborden in de stad. De bedrukking betreft een bedrukking op waterbasis en is dus nog duurzamer dan voorheen. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkergroen voetbalbroekje met fel rode logo's van de club en Nike. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten een rode taping. De kousen zijn ook donkergroen met aan de bovenzijde ene fel rode band en op het midden de initialen van de club (LFC) en de swoosh van Nike.

Zoals alle Nike tenues zijn de Liverpool teneus onderdeel van het Nike Move Better programma. Dit betekent dat de tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De tenues zijn bovendien uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De match voetbalshirts hebben alleen een iets andere structuur en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien zijn deze tenues lichter en vallen deze iets meer getailleerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het groene Liverpool uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Virgil van Dijk, Alexander-Arnold, Firmino, Luis Díaz, Fábio Carvalho, Darwin Núñez, Salah, Elliot, Jota, Konaté, Fabinho en nog meer spelers.

Liverpool 3e voetbalshirt bestellen

Het Liverpool 3e voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het match voetbalshirt € 139,95 en de replica/stadium versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe Liverpool tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële en originele bedrukking die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel het  Liverpool 3e voetbalshirt direct in de NIKE SHOP 

of Liverpool fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023

Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023

Liverpool 3e voetbalshirt 2022-2023