23 maart 2022

Liverpool uitshirt 2022-2023 uitgelekt

Met de hulp van 3D artiest @ismet1m00 kun je nu een eerste glimp opvangen van het nieuwe Liverpool uitshirt 2022-2023. Op basis van uitgelekte informatie heeft deze 3D kunstenaar een ontwerp gemaakt van hoe het nieuwe Liverpool tenue er mogelijk uit gaat zien. Of deze informatie klopt valt nog te bezien. Het Liverpool uitshirt wordt namelijk pas officieel gelanceerd in juni of juli. In dit voetbalshirt spelen ''The Reds'' de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2022-2023.

Liverpool uit shirt en tenue 2022-2023

Het Liverpool uitshirt 2022-2023 van Nike wordt overwegend wit en bevat een all-over swirl print in opvallende kleuren. De golven op het voetbalshirt zijn namelijk een combinatie van roze, lichtblauw en paars. Deze print bevindt zich zowel op de voor- en achterkant van het tenue. Verder is het nieuwe Liverpool uittenue afgewerkt met zwarte accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. Op de rechterborst prijkt weer het logo van Nike in het zwart. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2020-2021 de kledingsponsor van de club van manager Jürgen Klopp en beide partijen hebben nog een contract tot 2025. Op het midden van het voetbalshirt staat ook komend seizoen weer het logo van Standard Chartered. De Engelse bank is sinds 2010 de hoofdsponsor van Liverpool en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2023. Op de linkermouw staat het logo van Expedia. Het travelplatform sloot in 2020 een langjarige deal met de club. De linkerborst van het voetbalshirt bevat de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. Dit betekent dat de badge in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt en niet de gebruikelijke kleuren heeft. In dit geval is het Liverpool logo zwart. Uiteraard bevat de achterzijde van het tenue in de nek weer de Hillsborough graphic. Dit betreffen twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de 97 Liverpool supporters die als gevolg van het Hillsborough drama in 1989 overleden. Waarschijnlijk wordt het nieuwe Liverpool uittenue compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en effen witte kousen met zwarte accenten.

Zeker is dat de Liverpool voetbalshirts ook in 2022-2023 zijn uitgerust met de bekende performance technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en hebben ook een ventilerend effect. In de authentic/match voetbalshirts (de teneus die tijdens de wedstrijden door de spelers gedragen worden) zijn ook extra ventilatiezones verwerkt. Bovendien vallen deze voetbalshirts wat meer getailleerd en zijn deze lichter.

Nogmaals, of dit ook echt het nieuwe Liverpool uitshirt wordt, weten we pas komende zomer. Tot die periode speelt de Premier League club haar uitwedstrijden nog in het Liverpool uitshirt 2021-2022.

Liverpool uitshirt bestellen

Het nieuwe Liverpool voetbalshirt kun je pas vanaf de officiële releasedatum bestellen. De prijzen van de voetbalshirts zijn hetzelfde als andere jaren. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het match voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je weer vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog de huidige Liverpool collectie. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Liverpool voetbalshirt altijd in deze Liverpool fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de NIKE SHOP 

 

Liverpool uitshirt 2022-2023 gelekt