Liverpool anthem trainingsjack 2024-2025 in jaren '90 stijl!

De spelers van Liverpool FC dragen tijdens het seizoen 2024-2025 een nieuw trainingsjack! Het anthem trainingsjack betreft het jack dat de spelers dragen bij de opkomst op het veld! Nike lijkt op de retro tour te gaan dit jaar. Dat zagen we eerder al in het design van het Nederlands Elftal Euro 2024 anthem trainingsjack en dit wordt nu bevestigd met de lancering van het Liverpool FC trainingsjack! Dit trainingsjack is onderdeel van de collectie rondom het Liverpool FC thuisshirt 2024-2025!



Het Liverpool anthem trainingsjack 2024-2025 is beige (door Nike ‘’Light Orewood’’ genoemd) en wordt gekenmerkt door de jaren ’90 retro blokken op de mouwen. De chevrons op de mouwen lopen door over de achterkant van het trainingsjack en vormen daar ook een driehoekig design. Hier bevindt zich ook een opening voor de perfecte ventilatie. Uiteraard mag het DNA van de club niet ontbreken in het trainingsjack. Om die reden zijn alle details op het trainingsjack rood. De geribbelde hals van het trainingsjack is rood en hetzelfde geldt voor de tailleband aan de onderkant en de cuffs aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het Liverpool FC trainingsjack zijn rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op de linkerborst staan de logo’s van de club en AXA. Niet alleen de looks van het trainingsjack zijn retro, maar ook het materiaal. Dit betreft een wat ruwer knit polyester, welke het gevoel van de jaren ’90 oproept. Ook de pasvorm van het trainingsjack is in jaren ’90 stijl. De betreft namelijk een ruime pasvorm. De geribte boorden van het trainingsjack zorgen er uiteraard wel voor dat het trainingsjack perfect aansluit op het lichaam. Het is ook nog een ideaal jack om in te sporten. In de stof (100% polyester) heeft Nike namelijk de Dri-Fit technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie!

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri-Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Ruim

Het Nike Liverpool trainingsjack 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het jack kun je zowel in een heren versie als een vrouwen versie bestellen! Beide versies zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en hebben een prijs van € 139,95! Check ook andere Liverpool FC merchandising in deze winkels!

Liverpool anthem trainingsjack 2024-2025 in jaren '90 stijl!
Liverpool anthem trainingsjack 2024-2025 in jaren '90 stijl!
Liverpool anthem trainingsjack 2024-2025 in jaren '90 stijl!
Liverpool anthem trainingsjack 2024-2025 in jaren '90 stijl!