Liverpool trainingspak kinderen 2021-2022

Koop hier het Nike Liverpool trainingspak 2021-2022 voor kinderen. Dit pak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de volgende maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft het grijs/rode trainingspak. In dit pak trainen de spelers van Liverpool tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Dit trainingspak bestaat uit een training sweater en een strakke trainingsbroek.

De Liverpool trainingstrui 2021-2022 is geheel rood en bevat een hoge hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike in het rood. De mouwen zijn uitgerust met een diagonale, rode taping en bevatten bovendien een print van golven. De training top is verder uitgerust met een hoge hals. Ook sponsor AXA staat op de training top. De achterzijde van de trainingstrui is iets langer voor de optimale bescherming. De mouwen van de Liverpool trainingstrui bevatten duimgaten, zodat de training sweater nog strakker om het lichaam valt. 

De trainingsbroek van het officiële Nike Liverpool trainingspak 2021-2022 is ook rood en bevat twee zakken aan de zijkanten. De bovenkant van de broek bevat een elastische Nike FlyVent tailleband, waar je zelf de pasvorm mee aan kan passen. Ook op de broek staan weer de logo's van de club en Nike in het rood. Deze trainingsbroek heeft een slim fit pasvorm. De broek en het jack zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Beide items bestaan voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat dit pak naadloos aansluit op het lichaam.