Merk: SKU: DB2558-111

Koop hier het nieuwste Nike Liverpool uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Liverpool voetbalshirt kan je kopen in de maten 122, 134, 146, 158, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL! Dit is het uitshirt waarin Liverpool speelt tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het Nike Liverpool uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1996-1997. In dit seizoen was Reebok nog de kleidngsponsor van de club. Het voetbalshirt is overwegend beige. Deze kleur is geïnspireerd door de Three Graces, de gebouwen die onderdeel zijn van de skyline van de stad. Bovendien bevat het tenue zowel fel rode als groene accenten. Deze komen terug in de polokraag en de logo's op het tenue. De rechterborst bevat en fel rode swoosh en ook het logo van de club op de andere borst is fel rood. De logo's van Standard Chartered (midden van het tenue) en Expedia (linkermouw) zijn zwart. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderzijde een donkergroene band. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Van Dijk, Salah, Mané, Firmino, Keita en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen! 

Koop deze producten