Liverpool uitshirt 2021-2022

Het nieuwe Nike Liverpool uitshirt 2021-2022 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Dit betreft het voetbalshirt waarin het keurkorps van trainer Jürgen Klopp de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden speelt tijdens het seizoen 2021-2022. Ook dit jaar is Nike weer de producent van alle Liverpool voetbalshirts en trainingskleding. Deze functie heeft het sportmerk sinds vorig jaar zomer en beide partijen hebben nog een langdurige deal. 

Beige Liverpool voetbalshirt 2021-2022

Het Nike Liverpool uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het cult voetbalshirt van het seizoen 1996-1997, het eerste seizoen waarin Reebok de kledingsponsor was van de club. Deze functie vervulde het Duitse sportmerk van 1996 tot 2006.  Het tenue is overwegend beige, een kleur die ook symbool staat voor ''The Three Graces'', de gebouwen die de skyline van de stad vormen. Daarnaast bevat het tenue zowel fel rode (crimson) als groene accenten, welke overeenkomen met de details die in het Liverpool thuisshirt 2021-2022 zijn verwerkt. De kraag van het voetbalshirt is overwegend groen en bevat aan de onderkant een dunne witte en fel rode lijn. De polokraag van het Liverpool uitshirt is daarnaast uitgerust met twee knoopjes. De band aan de onderkant van de mouwen is ook groen en hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het tenue. De logo's van Liverpool en Nike op de borst zijn fel rood en het logo Standard Chartered op het midden van het tenue is zwart. Expedia prijkt in het zwart op de linkermouw van het tenue.

Standard Chartered is sinds 2010 de shirtsponsor van Liverpool FC en Expedia vorig jaar de mouwsponsor van Liverpool FC. In de nek op de achterkant zijn weer twee fakkels aangebracht met daartussen het getal 96, als ode aan de bij het Hillsborough drama omgekomen supporters. Het uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan ne zijkanten een dunne witte, groene en fel rode lijn. De logo's van de club en Nike op het voetbalbroekje zijn wit. De kousen van het Nike Liverpool uittenue 2021-2022 zijn wit met aan de bovenkant een brede groene band en daaronder een dunnere groene en fel rode lijn. Ook het Nike logo op het midden van de kousen is fel rood.

Materiaal en technologie

De Liverpool tenues zijn dit jaar weer onderdeel van het Nike Move to Zero programma. De tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen, waardoor de CO2 uitstoot gereduceerd is tot wel 30% en de impact van de productie van de tenues op het milieu minder is. De tenues bevatten ook weer de nieuwste technologieën. De match voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Op strategische plekken op deze tenues zijn extra ventilatiezones aangebracht, voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. De replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie heeft hetzelfde effect, maar is iets minder geavanceerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Liverpool uitshirt 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Salah, Konaté, Virgil van Dijk, Mané, Alexander-Arnold, Thiago, Henderson, Firmino, Jota en nog meer spelers.

Liverpool uitshirt bestellen

Het Nike Liverpool uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops voor kinderen en volwassenen. Het Liverpool uithirt 2021-2022 is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het Match voetbalshirt is voor volwassenen € 139,95 en voor kinderen € 119,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops kun je het Liverpool uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen tijdens Premier League wedstrijden. 

Bestel je Liverpool voetbalshirt altijd in de NIKE SHOP 

of de Liverpool fanshop!  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze SHOP!

Liverpool uittenue 2021-2022

Liverpool uitshirt 2021-2022