Merk: SKU: DB5902-704

Koop hier het Nike Liverpool 3e shirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Liverpool voetbalshirt kan je kopen in de maten 122, 134, 146, 158, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL! In dit tenue speelt Liverpool FC vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup in 2021-2022. 

Het Liverpool 3e shirt 2021-2022 is geïnspireerd door de verschillende gele uitshirts die Liverpool in haar historie gedragen heeft. Het tenue heeft het meest weg van het Liverpool uitshirt 1981-1985. In dit tenue werden The Reds maar liefst drie keer kampioen en won de club de Europa Cup I in 1984. In het materiaal is een jacquard print van verticale lijnen verwerkt, verwijzend naar de dunne rode lijnen op de tenues van begin jaren '80. Een ander kenmerk van het tenue is het design van rode en gele blokken. Dit design is geïnspireerd door de vlaggen van The Kop, welke voor het eerst o te zien waren tijdens de Europa Cup I finale van 1977 en daarna nooit meer zijn verdwenen. Dit design komt terug in de brede v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het Nike Futura logo in het rood. Dit logo bestaat uit het woordmerk en de swoosh van Nike. De andere borst bevat de iconische Liverbird. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Standard Chartered. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp in 1989. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Salah, Van Dijk, Konaté, Mané, Alexander-Arnold, Firmino, Minamino, Robertston, Jota, Thiago, Keita, Chamberlain en nog meer spelers in dit Liverpool voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen! 

Koop deze producten