Merk: SKU: DM1843-609

Bestel hier direct en snel het Nike Liverpool thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Liverpool FC de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. 

Het Liverpool thuisshirt 2022-2023 is dit seizoen een eerbetoon aan het 60 jarig bestaan van het clublied: ''You'll Never Walk Alone.'' Het clublied werd in 1963 geïntroduceerd door de supporters van Liverpool FC. Het Liverpool thuisshirt heeft dit seizoen een eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat aan de onderkant een rode band met flitsende strepen. Hierin zijn ook de initialen van het clublied verwerkt: YNWA. Het Liverpool thuisshirt is verder uitgerust met een design van diagonale strepen en bevat een ronde hals. De rechterborst bevat een witte swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Expedia. Op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989. De Liverpool tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het Liverpool thuisshirt 2022-2023 te kopen! In deze shops kun je het Liverpool tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Koop deze producten