Liverpool uitshirt 2024-2025 uitgelekt

Het duurt nog even voordat het Liverpool FC uitshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd wordt, maar vandaag kunnen we de eerste afbeelding van het tenue laten zien. Als dit klopt, dan spelen ‘’The Reds’’ in dit voetbalshirt tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Het uittenue van de Premier League club wordt pas medio juli officieel gelanceerd, dus dan weten we pas meer.

Het Liverpool FC uitshirt 2024-2025 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt lijkt overwegend donker antraciet (bijna zwart) te worden met turquoise details. De band aan de onderkant van de mouwen is namelijk turquoise en hetzelfde geldt voor een subtiele lijn op de schouders. De ronde hals heeft een andere tint antraciet. Alle logo’s op het tenue lijken turquoise of wit te zijn. Deze logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst is uitgerust met het Nike logo en de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor Standard Chartered versiert opnieuw het midden van het tenue en de linkermouw het logo van Expedia. Uiteraard staan ook op de achterkant van het Liverpool uitshirt weer twee vlammen met daartussen het getal 97, verwijzend naar de bij/door het Hillsborough drama omgekomen Liverpool FC supporters. Het tenue wordt naar verluidt compleet gemaakt door een antraciet voetbalbroekje en sokken met turquoise accenten.

Bij het design van het Liverpool uitshirt lijkt er weinig creativiteit aan te pas zijn gekomen, maar we laten ons natuurlijk verrassen. Tot de officiële lancering van het nieuwe tenue speelt Liverpool FC de uitwedstrijden in het huidige uittenue, het Liverpool FC uitshirt 2023-2024.

Het Nike Liverpool FC uitshirt 2024-2025 kun je natuurlijk ook pas weer vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het replica voetbalshirt € 94,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen is het Liverpool uitshirt € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. Check in de onderstaande winkels ook nog de tenues van dit seizoen, inclusief officiële bedrukking!

Liverpool uitshirt 2024-2025 uitgelekt
Liverpool uitshirt 2024-2025 uitgelekt